Hvordan man opbygger en søjlefod

February 22

Hvordan man opbygger en søjlefod

Piedestal baser bruges til mange forskellige ting. En af de mest almindelige er tabeller. Jo større bordpladen er, jo større søjlefod bliver nødt til at være. Tabeller er et nødvendigt stykke møbel, så det giver mening at lære hvordan man opbygger en piedestal base. Grundlæggende værktøjer er alt du behøver for hvis tømmer er skåret på detailbutik for dig. En masse lim bruges til at bygge en piedestal base, så husk at gøre det muligt at tørre helt, før du går videre med forsamlingen eller bruger piedestal base til det tilsigtede formål.

Instruktioner

•Sæt 2-ved-4-tommer tømmer på et arbejdsbord. Space 13½ tommers stykker fra hinanden, så at når du placerer en 30-tommer stykke på dem, det efterlader en 3½-tomme plads i midten. Anvende lim til 13½-tommer-stykker og sikre to af dem til en 30-tommer stykke gennem 30-tommer stykke (etiket dette en #1) og to af dem gennem 13½-tommer-stykker. Fastgør dem med 2-tommer drywall skruerne.

•Sæt den 4-by-4-by-30-inch post på arbejdsbord sammen med de fire stykker af 3½-by-30-by-¼-inch krydsfiner. Anvende lim til den ene side af stillingen og placere en af ¼-tommer-stykker på det. Fastgør det langs kanterne med ¾-tommer brads. Gentag dette på de andre tre sider.

•Sæt den udvendige hjørne mug på hjørnerne af indlæg til at være visse af en god pasform. Eventuelt justere længden. Anvende en perle af lim på hjørnerne af stillingen og sikre formen udenfor hjørne post med 2d finish neglene.

•Sæt den 20-by-20-by-¾-inch krydsfiner på arbejdsbord. Markere midten af det og bor en undersænker hul 3/8 inches dyb med 1-tomme pagaj bit. Anvende lim til den ene ende af stillingen, placere krydsfineren på det og centrere det på stillingen. Tack det på plads med finish negle. Næste, bore et pilot hul i midten med 3/16-inch borehoved. En 3-tomme lag skrue i pilot hullet og spænd det sikkert med post.

•Drill et undersænker hul med 1-tomme pagaj bit i midten af den 3½-tomme plads på det 30-tommer stykke, du hedder som #1. Gøre undersænker hul 1-tommer dyb. Næste, bore et pilot hul med 3/16-inch borehoved. Anvende lim til stillingen og sikre dette stykke til det med lag skruen. Anvende lim til 3½-tomme plads af de andre 30-tommer stykke og fastgør den til den første med drywall skruer.

Tips & advarsler

  • Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud. Juster længden af den 30-tommer stykker for en lille eller større piedestal base.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn. Ikke anvende bejdse eller male til piedestalen base uden ordentlig ventilation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com