Hvordan man opbygger en sol kompostering Toilet

June 19

Hvis du har været tanker om at købe eller leje en bærbare toilet til brug i feltet, kan du overveje at bygge en sol kompostering toilet i stedet. Solar kompostering toiletter arbejde ved at konvertere menneskeligt affald til næringsrig kompost, der er egnet til de fleste haver og små gårde. Kan du undgå at bruge menneskeligt affald kompost på rodfrugter hvor selve maden kommer i kontakt med kompost, men det er en stor gødning til træer, buske og blomster. Solar kompostering toiletter er renere end en konventionel bærbare toilet, og kompost har ingen afføring lugter overhovedet.

Instruktioner

Opbygge strukturen Toilet

•Lay laminat bord på en solid og plan overflade. Indstille toiletsædet i bestyrelsen hvor du vil i sidste ende sikre den. Brug en blyant, pen eller permanent markør til at spore indersiden af toiletsædet.

•Anbring fire stillinger i hjørnerne. Brug træ lim til at sikre stillingerne til den laminat bord. Placer 40-tommer boards langs de lange kanter af laminat bord, mellem to af de 4-tommer stillinger. Brug træ lim til at sikre dem at laminatet. Tillad trælim til at helbrede ifølge producentens anvisninger.

•Anbring 2 22-tommer boards 3 inches på hver side af linjen cut. Bered dem mellem 40-tommer bestyrelser og lim på plads. Tillad trælim til at helbrede ifølge producentens anvisninger.

•Brug puslespil til at skære et hul i laminat langs linjen cut.

•Drej struktur højre side op. Bruge magt skruetrækker til at køre en 8-tommer skrue igennem laminatet og i hvert hjørne post. Brug 1 1/2-inch skruer til at sikre både 40-tommer afstivning bestyrelser og begge 22-tommer afstivning boards til laminat. Efter producentens anvisninger, skrue toiletsæde til laminat.

Ved hjælp af kompostering toilettet

•Skub en dækket plastik opbevaring bin under struktur du bygget. Gemme den anden i en ud af den måde sted. Fylde 5 gallon spand med savsmuld og placere det i nærheden af toilettet.

•Før toiletbesøg, afdække plastik opbevaring bin og sørg for, at det er placeret under toilet sæde hul. Efter brug af toilettet, dække affald med savsmuld til at opsuge væske og at fjerne lugt. Dække plastik opbevaring bin.

•Every par dage, bruge pitchfork eller skovl for at slå og bland affald i storage bin.

•Når bin er fuld, erstatte det med en tom bin. Hvor ofte du nødt til at rotere placeringer, afhænger af dit niveau af brug. Sted fuld bin afdækket i et solrigt sted at afslutte kompostering. Du kan også dumpe den delvist komposteret affald i en dedikeret kompostbunke. Solen vil varme komposten og hastighed nedbrydning proces. Bruge pitchfork eller skovl for at lufte og drej komposten hver anden uge. Dette vil også fremskynde nedbrydningen processen og fjerne lugt.

•Within seks til tolv måneder (afhængig af hvor meget solvarme og beluftning kompost modtager) vil du fuldt ud har nedbrydes kompost.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com