Hvordan man opbygger en soldrevet ventilator

September 18

En solar-drevne personlig fan medfører ingen energiomkostninger og opererer i stort set samme måde som i en konventionel fan. Det eneste krav, som en sol-drevne fan skal have er en lys kilde - helst af sollys, selv om glødelamper kilder vil også aktivere egenskaberne for solpanel. For at bygge dine egne solar-drevne fan til at bruge som en personlig afkøling enhed når de sidder udenfor på terrassen eller i baghaven, erhverve nogle dele fra en isenkræmmer, et par værktøjer fra rundt i hjemmet og et solpanel fra hardware butik eller fra en hobby butik.

Instruktioner

•Sæt motor på et arbejde overflade så at akslen peger til venstre. Skær to 8-tommer længder af elektriske ledninger fra den elektriske ledning spole med et hjælpeprogram kniv. Strip ½ tomme fra enderne af begge ledninger med en wire stripper.

•Sæt den plast lineal på et arbejdsoverflade. Anvende limning lim til bunden af motoren. Placere motoren på linealen, selv med den venstre ende med den aksel, der er knyttet til den motor vendende mod venstre. Hold motoren mod linealen i to minutter, så at limning lim kan overholde. Lad limning lim sæt i tre timer før du fortsætter.

•Sæt fan blade på arbejde overfladen med bunden opad. Placer limning lim på midten af fan blade. Placer fan blade mod skaftet af motoren, så limning lim kan overholde to sammen. Hold to sammen til to minutter. Frigive fan blade. Lad limning lim sæt i tre timer før du fortsætter.

•Sæt solpanel på arbejde overfladen med blank (aktiv) side op. Varme op loddekolbe i fem minutter. Lodde en udsatte ende af en af de to elektriske ledninger til en af de to kontaktpersoner på siden af solpanel. Lad lodde køle af et øjeblik. Lodde udsat slutningen af andre elektriske ledning til anden kontakten på siden af solpanel. Lad lodde køle af et øjeblik.

•Solder den udsatte frie ende i en af de to elektriske ledninger til en af de to kontaktpersoner på bagsiden af motoren. Lad lodde køle af et øjeblik. Lodde udsat slutningen af andre elektriske ledning til andre kontakten på bagsiden af motoren. Lad lodde køle af et øjeblik.

•Applicer limning lim til bunden af solpanel. Placer solpanel på højre side af linealen, selv med slutningen. Tryk på de to sammen. Frigive solpanel, efter to minutter er gået. Lad limning lim sæt for tre timer.

•Hold lineal med fan blade vender mod dig, gå udenfor, så sollys kan falde på solpanel. Føle den kølende brise af fan, som det roterer.

•Angle lineal mod en bog eller et andet objekt på et bord i baghaven, hvis du ikke ønsker at holde fan--fan blade skal være mod dig. Release lineal til at lade luften fra blæseren slå dig som du kan bruge dine hænder til andre ting--f.eks læse en bog eller at hæve en cool drik til dine læber.

Tips & advarsler

  • Det er okay hvis solpanel overlapper siderne af linealen.
  • En loddekolbe er meget varmt, så passe når du bruger det--beskyttende handsker er foreslået.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com