Hvordan man opbygger en solfanger til varmt vand

September 15

Hvordan man opbygger en solfanger til varmt vand

Solfangere er effektive, grønne metoder til opvarmning af vand, der koster næsten ingenting. Sollys ind en opkøber gennem glas og varmer en varmeveksler, der er fyldt med vand. Som stråler fra solen varme forseglet glasbeholder varmer varmeveksleren vandet strømmer gennem det op. Køligt vand flyder ind i veksleren og derefter deponeres som varmt vand, efter at have været opvarmet af en helt vedvarende ressource: solens stråler. Denne artikel vil forklare hvordan man opbygger en solfanger til at opvarme dit vand.

Instruktioner

•For at bygge rammen for collector, skære pine tømmer i to 3-fods sektioner og to 4-fods sektioner. Skrue ender af 3-foden dele i 4-fods sektioner på enderne til at oprette en rektangulær ramme. Spredes et lag af aluminiumsfolie over én side af gummimåtte, og lå træramme oven på folien.

•Skru gummi mat i træramme og lægge varmeveksler inde i rammen. Lå stykke af glas på toppen af rammen og sandwiching den varmeveksler inde i solfangeren. Bruge caulking for at sikre glas til rammen.

•Tilslut koldt vand rør til indløb af varmeveksler med messing beslag, og tillægger varmeveksler outlet varmt vandrør.

•Sæt solfanger henne ved en sagte indfaldsvinkel og i direkte sollys (tagene er ideel) og slå koldt vand i en langsom til medium tempo. Solfangeren fælder solens stråler, den indre temperatur i boksen vil stige, og så vil den udgående temperatur.

•Køre den varmt vand til et badeværelse eller din varmtvandsbeholder til at gemme til senere brug.

Tips & advarsler

  • En af disse samlere kan levere en bruser eller lille badeværelse let; dog skal du yderligere solfangere til større applikationer såsom køkken eller tøjvask.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med outlet af solfanger, fordi vandet kan afslutte exchanger ved 110 grader F eller større og kan forårsage skoldning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com