Hvordan man opbygger en stærk tag bandagist

April 29

Spær lavet på forhånd og installeres som en enhed er stærkere og lettere at arbejde med end individuelle tag bjælker og spær cut og naglet på webstedet. Check din lokale bygningsreglementet før du starter enhver tag bandagist projekt. Du har sandsynligvis kan opbygge og ramme et halvtag uden tilladelse, men et hus tag skal en bygning tillade og kan kræve nogle særlige teknik.

Instruktioner

•Få til Broramme span, bredden af taget fra væg til væg, som er en nøgleperson i opbygningen af en bandagist. Afgørelse om en pitch eller hældningen af taget, som vil bestemme højden af top, og vælg en tagmateriale, både pyntede og dækker som helvedesild eller fliser. Find længden af huset, for antallet af spær, normalt fordelt 24 inches fra hinanden.

•Find taget belastninger. Figur døde belastning, vægten af truss medlemmer, pyntede og tagmateriale. Få live belastning, hovedsagelig sne og is, fra US Weather Bureau tabeller for dit område; Dette kan være betydelige på kold vinter områder og også kan påvirke banen, da stejle tagene kaste sne bedre. Find vind belastning, den maksimale kraft af potentielle vinde påvirker taget, også fra Weather Bureau.

•Brug disse tal for at vælge en bandagist stil. Kontrollere lokale tømmer leverandører eller kigge på hjemmesider til Broramme designs og planer. Vælg en stil passer til udseendet af huset og de forventede belastninger og købe en konkret plan, som bør omfatte en materialer liste for at fortælle dig, hvad slags tømmer og hvor meget at købe. Har tømmer leveret til et arbejdsområde, helst indendørs, med en fast flad overflade.

•Anvend en indramning firkantet, målebånd og rundsav til at lægge ud og skære bandagist akkorder, to spær på toppen og en horisontal akkord på tværs i bunden, dimensioner og vinkler af planen. Gøre indre seler, kaldet "webs," ifølge design; alle spær bruge interne seler mellem de øverste og nederste akkorder baseret på nogle type af trekant, men specifikke længder og vinkler vil variere med typografien truss. Skær et sæt som et mønster og test passer det og derefter skære alle andre komponenter.

•Lay truss medlemmer på en flad overflade med leddene korrekt placeret, ét sæt ad gangen. Gøre gussets af 1/2-tommer krydsfiner, plader, som overlapper sømmen hvor bestyrelser mødes og er fastgjort til hver truss medlem på de brede kanter af bestyrelsen. Gøre en peak spjæld med en bred vandret bunden forbinder både spær og en top vinklet til toppen af taget. Gøre rektangulært gussets at forbinde seler med akkorder og binde akkorder sammen på spær enderne. Markere gussets ved hjælp af en firkant og klippe dem med en rundsav.

•Installer gussets med 1 1/4-inch ring skanken negle og en hammer. Gøre gussets for begge sider af hver truss. Predrill pilot huller til negle til at sikre, at neglene gå gennem forskellige punkter i truss akkord eller web og ikke er i konflikt. Afsætte hver udfyldt bandagist og stable dem indtil klar til at sætte dem på taget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com