Hvordan man opbygger en Stand for en mikrobølgeovn i køkkenet

December 21

Mikrobølgeovn er blevet en vigtig del af hverdagen for mange husstande. Et problem, når du køber en mikrobølgeovn eller flytte ind i et hjem med en er placeringen. Mikrobølgeovn kan tage op værdifuld bordplads. Løsningen på begge problemer er at konstruere en enkel stand. Du kan bygge dette stå i en eftermiddag med ingen særlige færdigheder eller værktøjer.

Instruktioner

•Sand overfladen af hver post indtil hjørnerne er glat. Dette giver et færdigt look til stå når afsluttet.

•Applicer pletten til hvert stykke af stå efter anvisningerne på dåsen. Det er ligegyldigt, hvilken side af pladsen vil vender opad, når dette trin er fuldført. Tillad pletten tørre ifølge producentens anvisninger.

•Lay krydsfiner stykke på en flad overflade. Gælde trælim til hvert hjørne og enderne af hver post. Montere et indlæg til hvert hjørne af pladsen, så limet enderne rørende krydsfiner. Gøre enderne flugter. Tillad lim til at tørre i 24 timer.

•Klik stå oprejst. Sæt stativet på sit ben. Anvende lim på den ene side af slagter blok og toppen af stativet. Indstille slagter blok oven på standen, så enderne flugter. Tillad limen tørre før du mikrobølgeovnen ind på standen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com