Hvordan man opbygger en Stand til at støtte et akvarium

February 20

Hvordan man opbygger en Stand til at støtte et akvarium

Akvarium stande tilføje appel til akvarier ved at gøre dem mere synlige, giver lettere adgang og et lagerområde nedenunder. Akvarier er tunge, når de er fyldt med vand og skal være godt understøttet; Brug stærke træ såsom byggeri tømmer for at undgå katastrofe. En fælles akvarium størrelse er en 20-gallon tank, der er 30-inches lang, 12-tommer bred og 12-inches høj.

Instruktioner

•Lay to af din 30-tommer boards på din arbejdsplads, så de er parallelle, på kanten og 9 inches fra hinanden. Køre en skrue, der er ¾-inches væk fra udgangen af en af boards i en 9-tommers bord. 9-tommers bestyrelsen bør være vinkelret i forhold til 30-tomme bord og på kanten så godt. Gentag denne proces i hver ende af de to 30-tommer boards, så du har en 30-tommer-af-12-tommer ramme. Der skal være 12 skruer anvendes for denne ramme. Opbygge en anden 30 af 12 ramme med dine sidste to 30-tommer og 9 tommer bestyrelser.

•Lay en af dine rammer fladt på dit arbejdsområde. Anbringe en 31-tomme bord i hvert hjørne af rammen, så de står op, vinkelret på rammen. Skrue gennem rammen i 31-tomme bestyrelser. Disse bestyrelser er ben for din tabel.

•Lift dine andre 30 af 12 ramme over din tabel ben og skrue det til benene, så rammen er parallel med først, og 16 inches direkte oven over drivakslen. Løft din tabelrude, så det står på sine ben, og så den ramme, du knyttet først er på toppen.

•Skru din 30-tommer-af-12-tommer krydsfiner til toppen af dit bord ramme for at afslutte toppen af stativet. Skrue din 20-tommer-af-12-tommer krydsfiner til den nederste ramme til slut den hylde, der vil være nedenunder dit akvarium.

•Anbring dit akvarium stå hvor du foretrækker din tank til at være. Sæt din tank på toppen af stativet og derefter gå videre til at fylde med vand.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com