Hvordan man opbygger en sten eller mursten Arch

January 3

Hvordan man opbygger en sten eller mursten Arch

Sten og mursten buer har traditionelt været ansat for strukturel støtte formål, men er anvendes nu mere som dekorative elementer til Vinduer, døre og indendørs åbninger, fordi der er billigere og lettere metoder af spanning huller. Opbygning af en bue, der ikke vil kollapse er en todelt proces med opbygning af en midlertidig støtte til svangen og placere sten eller mursten så de kan være låst med en keystone, med den stress, der er overført til sidestolper og jorden. Flere buer kan bygges til at danne en udendørs ovn eller en ovn.

Instruktioner

Opbygge støtte

•Measure bredde på åbning på det højeste punkt før bue begynder. Dette kaldes den fjedrende linje og vil danne grundlaget for formen træ svangstøtte.

•Overførsel måling af åbningen til den nederste kant af en krydsfiner plade.

•Find og mark nøjagtige centrum af linjen fjedrende base på den nederste kant af arket krydsfiner. Dette kaldes den slående punkt. Bind et stykke snor til en blyant og placere punktet af blyanten den ene ende af linjen fjedrende base. At holde strengen henslængt, Placer anden enden på midtpunktet og scribe en halv cirkel fra den ene ende til anden enden af linjen base.

•Draw en lodret linje vinkelret på linjen fjedrende base fra midtpunktet, ved hjælp af en L-pladsen og en lige kant. Markere det punkt, hvor den vinkelrette linje gennemskærer halvcirkel bue. Det er holdning til keystone, vigtigste sten eller mursten, som låser buen på plads. Begynder med keystone, brug Buens halv cirkel til at tælle hvor mange mursten eller sten vil være behov for at udfylde enten side.

•Klippe ud for halv cirkel ved hjælp af en power puslespil. Bruge figuren udskæring som en skabelon til at skære en anden lignende form. Disse vil danne de to sider af formen træ støtte.

•Nail et stykke tømmer på kanten til bunden af den halv cirkel. Brug 2 x 4 tømmer, hvis mursten eller sten vil blive lagt soldat stil eller oprejst, langs buen og 2 af 8, hvis murstenene placeres sovende, eller vandret, med den smalle ende vender. Negle lignende stykker af tømmer langs den vinkelrette linje og to andre stykker af tømmer på begge sider af den vinkelrette linje til at danne en trekant. Søm den anden halv-cirkel krydsfiner til tømmer.

•Klippe en stribe af fleksible plade og søm det til den buede kant krydsfiner.

Bygge buen

•Build to søjler på hver side af åbningen til en højde, der ender på det sted, hvor bue begynder. Søjlerne skal være bred og dyb nok til at støtte svangen. Byg søjlerne bredere end smallere.

•Klippe en vandret længde af tømmer bredden af åbningen. Dette stykke vil gå under bunden af formen. Skær to længder af tømmer at gå imod sidestolper med vandret tømmer hviler på toppen af dem. Løfte og placere formen halvcirkel krydsfiner på toppen af denne støtte ramme. Rammen vil støtte formen mens mursten eller sten i buen er placeret.

•Sæt mørtel som en kile på toppen af en søjle med den smalle kant vender mod indersiden af buen. Placer den første mursten eller sten på mørtel. Kileform af mørtel skal justere Murstenen, så en imaginær linje gennem centrum af mursten vil køre direkte til byens slående punkt på basis af formen arch. Gentag på anden søjlen.

•Butter en anden mursten i den samme kile form og placere den på toppen af den første mursten. Gentag på anden siden. Bygge buen på begge sider på samme tid at holde den i balance. Fortsætte indtil du når til det punkt, hvor hjørnestenen er skal placeres. Alle de mursten eller sten skal justeres med den midterste punkt.

•Butter begge kanter af slutsten og kile den ind i rummet på toppen af buen. Dette vil låse mursten eller sten i buen i sted og overføre stress spændingen på søjler i stedet for formen træ. Slutstenen kan være en større størrelse til dekorative formål, eller det kan være bare en mursten eller sten bruges til at bygge buen. En kile-formede sten som en upside-down trekant med det laveste punkt lopped off fungerer bedst som en hjørnesten.

•Tillad mørtel til at angive for en dag eller to. På dette tidspunkt kan du "pege" mørtel, trykker og aften linjer af mørtel, at give den arch definition mellem mursten eller sten. Når mørtelen har sat, fjerne rammen støtte og formen træ halv cirkel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com