Hvordan man opbygger en sten træ plantageejer

March 3

Plantageejere lavet af sten, træ, plast, terra cotta, aktiveret plast og andre materialer bruges både inde og udenfor husene til at forbedre bremse appel og tilføje farve nogen baggrund. Sten er en af de ældste byggematerialer. Gamle sten relikvier stadig står i dag, beviser dette robust materiale kan tåle al slags vejr uden at miste sin form og appel. Opbygge en sten træ plantageejer for at forbedre udseendet af din have.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en sten træ plantageejer

•Vælg en område i jeres gården eller haven for planter så du kan bestemme sin form. Vær opmærksom på kravet om sollys i det træ, du ønsker at vokse, eller Vælg et sted, der får fuld eller delvis sollys. Gøre radius af en runde plantageejer op til 2 fod bred, men en firkantet plantageejer bør være mindst 3 af 3 fod bred. Bære handsker og sprede pulveriseret kridt over området for at markere hvor plantageejer vil være.

•Anvend en skovl til at grave en grøft, der er 12 inches med 8 inches lang, lige inden kridt mark. Lavere stor og tyk fieldstones i renden så tæt som muligt, arbejder hen imod en stram pasform. Tamp dette første kursus af sten i jorden med et 4 x 4 træ indlæg. Dette vil hjælpe, skabe en stabil base for plantageejer.

•Sæt endnu et lag af fieldstones over basen til at tjene som det andet kursus, ved hjælp af lange, flade dem til hjørnerne. Gentag denne procedure, indtil du lå fem eller seks kurser. Brug ikke mørtel i disse kurser, da det vil hindre dræning.

•Kontroller træ stakes ind i hjørnerne af planter til at repræsentere, hvor højt du ønsker det skal være. Tillægger en af indsatserne streng og udvide det til andre, sikre, at den er stram. Markere den ønskede plantageejer højde stakes med pen.

•Følg producentens anvisninger til at blande mørtel, sand og vand i en trillebør. Begynde at anvende mørtel til den ene side af hver kampesten med en murske, når du er tre lag fra toppen af plantageejer. Placer mortared sidst omhyggeligt over det nederste lag af fieldstones. Husk at gemme de længste og fladeste fieldstones for det øverste lag af din sten træ plantageejer. Placere fieldstones, indtil dine planter er indstillet.

•Fyld et morter taske med mørtel og presse den over leddene i det øverste lag. Bruge en spartel til at sprede mørtel til en selv look. Lad det tørre natten over før anvendelse murværk sealer til planter, som vil forhindre ethvert led fra revner.

Tips & advarsler

  • Hænge en linjeniveau i strengen til at sikre det er niveau.
  • Bruge en forhammer til at knække hjørner af fieldstones.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com