Hvordan man opbygger en Storage Rack i loftet Over isoleringen

June 29

Hvordan man opbygger en Storage Rack i loftet Over isoleringen

Dit loft kan være en fremragende placering til lagring af elementer, du ikke behøver hyppigt. Mange kviste, især dem i nybyggede boliger, har dog ikke færdige gulve. I stedet, kun loft strøer for sal er til stede, med isolering lagt mellem strøer. Du kan let løse dette problem, bygge en opbevaring rack i loftet over isoleringen.

Instruktioner

•Target et egnet sted for din opbevaring rack. Det bør være klart for enhver forhindringer og tilgængelige let fra det attiske pull-down trapper.

•Klippe fire stykker af 2-tommer af 4-tommer tømmer til 48 inches i length.with en rundsav. Placer et af stykkerne af tømmer lodret mod den udvendige kant af en af strøer i kvist etage, overlappende tværbjælke 6 inches. Du bliver nødt til at skubbe isolering til siden placere bestyrelsen. Bære arbejdshandsker, når du gør dette for at undgå hudirritation. Markeringen med et niveau, som bestyrelsen er plumb og søm det til tværbjælke med 10d negle på de på toppen og bunden af overlapningen.

•Sæt det næste stykke tømmer lodret på den samme tværbjælke, 12 inches væk fra det første stykke af tømmer, måling fra de nærmeste kanter af tømmer. Søm det til tværbjælke. Du får nu to opretstående stykker af træ; Disse danner den ene side af opbevaring rack.

•Nail to flere stykker af tømmer til de udvendige kanter af den anden tværbjælke over fra den første tværbjælke, placere tømmer, så de fire stolper beskrive et rektangel.

•Klippe seks stykker af 2-tommer af 4-tommer tømmer, hver måling 16 inches i længden. Negle 2 af 4s til stolper på indersiden kanter, strækker sig fra den opretstående front til tilbage til formen crosspieces. Placer den laveste Krydsstykket 4 inches over tværbjælke, den anden Krydsstykket 20 inches over tværbjælke og den tredje Krydsstykket selv med toppen af stolper. Gør dette på begge sider af strukturen.

•Klippe tre stykker af 1/2-tommer krydsfiner, hver måling 16 inches af bredden af strukturen, når målt fra indersiden kanter af stolper. Lægge de udskårne stykker af krydsfiner mellem stolper, hviler på crosspieces. Nail krydsfiner til crosspieces med 6d efterbehandling negle.

Tips & advarsler

  • Du kan ændre dimensionerne opbevaring reol til dine særlige behov eller plads krav.
  • Bære øjenbeskyttelse og følg sikkerhedsforanstaltninger, når arbejdet med elværktøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com