Hvordan man opbygger en støttemur, ved hjælp af tørre blokke

December 15

Tør beton blokke er et ideelt materiale til brug ved konstruktion af støttemure. De er lave omkostninger, stærk, og på trods af deres vægt, de er nemmere at arbejde med end hældt beton eller træ. Betonblok støttemure kan gøres med mørtel eller uden, afhængig af bygning metode. Som med enhver støttemur er det vigtigste element en stærk og niveau foundation som den vigtigste del af væggen kan hvile.

Instruktioner

•Dig en grøft 6 inches dyb ved 24 til 28 inches bred langs stien af din støttemur. Brug din hammer til at drive træ stakes i renden. Toppe af dine indsatser bør angive, hvilket niveau, hvor din foundation grundmaterialet toppe ud. Vedhæfte din 4 fods niveau til din 2-ved-4 tommer stud med gaffatape for at oprette et udvidet niveau. Brug denne extended niveau til at måle toppen af alle dine indsatser til at sikre en ensartet højde.

•Pour 4 til 6 inches af compactable base materiale ind i renden så at det når toppen af dit træ stakes. Brug din komprimator til tamp grundmaterialet, indtil der er om 1 tomme plads mellem materialet og toppe af træ indsatserne.

•Pour sand over din base materiale til toppen af dit træ stakes. Brug dit 1 af 4 tommer bord til afretningslag sandet og sikre en perfekt jævn overflade.

•Hammer to træ indsatserne i jorden i hver sin ende af væggen foundation. Bind et stykke snor mellem indsatserne og trække det stramme. Brug denne linje som din guide, når du installerer de betonblokke.

•Sæt en række af betonblokke langs jeres retningslinie fra den ene ende af instituttets væg til den anden. Brug din 4 fods niveau til at rette blokkene fra side til side, og brug din torpedo niveau for at rette dem én efter én fra tilbage til forsiden. Tage noget af den jord du gravet fra foundation skyttegrav og bruge din komprimator for at pakke det til en dybde på omkring 3 inches foran og bagved denne første række af betonblokke. Jorden vil tjene som et anker og en stabilisator for bunden af væggen.

•Sæt en anden række af blokke over først. Sæt den anden række af blokke omkring 3/4 tommer bag først til at oprette en skrånende og stærkere mur. Brug din hammer til at indsætte låsning pins gennem den anden række af blokke og ind i rækken under. Hammer hver pin i de udpegede hul eller lås kursus. Brug en anden pinkode som en undersænker, så de installerede knappenålshoved er lidt forsænket. Hvis hovedet stikker over blok overfladen kan det forårsage den næste række af blokke til at sidde off-center og ude af trit. Fortsæt denne proces indtil væggen har nået sine mål højde.

•Pour knust grus ind i rummet mellem den bageste del af støttemur og hældning du vil bevare. Fylde hullet op til højden af den øverste blok på væggen.

•Spread to linjer af konkrete selvklæbende langs bunden hver af din cap blokke. Placer hver cap blok langs toppen af blok væg med så meget udhæng eller fordybning som du ønsker. Tryk cap blokke på plads og gøre det muligt klæbende tørre ifølge producentens specifikationer.

•Dæk din knust grus med jord taget fra skyttegrav. Brug din komprimator til at presse det ned på plads.

Tips & advarsler

  • Check med lokale bygningsreglementer og ordinancer at finde ud af hvad restriktioner til væg højde og eller størrelse er på plads. Du kan også kræve en tilladelse til at påbegynde arbejdet.
  • Indsæt din stifter langs en anden lås på hvert niveau, så du ikke opretter et svagt punkt i væggen ved at placere alle leddene i én linje.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder med tunge sten. Utilsigtet falder og falder kan forårsage alvorlig skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com