Hvordan man opbygger en Stud væggen på en vinkel

December 19

Hvordan man opbygger en Stud væggen på en vinkel

Mens de fleste stud vægge er konstrueret og installeret lodret, kan du finde det nødvendigt at bygge en stud mur på en vinkel i nogle tilfælde. De grundlæggende elementer i bygning en vinklet stud væg er de samme som en lodret væg, men knopperne skal knyttes til de øverste og nederste plader i den korrekte vinkel.

Instruktioner

•Measure og bestemme placering til toppen og bunden af væggen. Fastgør en kridtstreg på begge steder for at tjene som en guide.

•Klippe 2 x 4 tommer bestyrelser for de øverste og nederste plader af væggen. Sætte hver bestyrelse i position med kant mod kridtstreg og søm dem til sub gulv og loft strøer med 10d negle. Space negle hver 16 inches på sub gulv og bruge to negle for hver tværbjælke.

•Kontroller en lille afsluttende søm i de øverste og nederste plader i enderne af plader, forlader omkring 1 tommer søm ud. Strække en streng mellem søm og træk det stramt, med strengen at røre de øverste og nederste plader. Denne streng vil tjene som rettesnor for den vinkel, hvor du skal skære enderne af knopperne.

•Trim stykker af pap til at matche de indvendige vinkler beskrevet af strengen og den vandrette flade plader, front til bag, for både den øverste og nederste plade. Måle afstanden langs strengen mellem pladerne. Overføre målinger til en 2 x 4 tommer bord og skære det til længde, ved hjælp af pap-skabeloner som rettesnor for de korrekt nedskæringer for the ends of bestyrelser.

•Sæt bestyrelsen i position mellem de øverste og nederste plader og tå negle bestyrelsen i pladerne. Skær og sted pigge langs plader hver 16 inches langs plader, med den endelige stud selv med den fjerneste ende af pladerne.

Tips & advarsler

  • Vinklet stud vægge er ikke bærende, og er kun egnet til at støtte vægmaterialer, ligesom paneler eller gipsvæg.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com