Hvordan man opbygger en stue

July 3

Stuen skal være helt designet og planlagt længe før huset er bygget. Nogle af de funktioner, der er almindelige i stuer omfatter store åbninger i de udvendige og indvendige vægge; en stor, ekspansiv loft; og forekomsten af udsøgte eller udsmykkede Gulvlister, især omkring baseboard og loft. Andre usædvanlige poster kan omfatte karnapper eller wainscoting og fancy stol skinner langs den nederste del af væggene. Alle disse giver særlige udfordringer for bygherre. Hvis du tilfældigvis til at opbygge en stue som en del af en remodeling job, så er disse funktioner noget, som du forsøger at oprette i din genopbygningsindsats.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en stue

•Frame i de udvendige vægge. Følg arkitektens eller Selvbygger retningslinjer strengt, som variationer kan skabe problemer senere. Stuer har tendens til at have store panoramavinduer eller skydedøre glas monteret på den ydervæg. Åbninger for disse kræver en header, der strækker sig over toppen af åbningen. Hovedet er lavet form to indramning medlemmer (de kan være temmelig store), der er slået kant og limet sammen med en konstruktion klæbemiddel. Nogle gange er en tynd krydsfiner plade placeret i mellem de to tømmer. Et par af bebyggede stillinger altid støtter hovedet. Indramning-medlemmerne at udfylde vægplads mellem overskriften og den øverste plade kaldes en krøbling.

•Frame i indre vægge giver plads til døråbninger, men der vil formentlig ikke være nogen faktiske døre. Opholdsstue har normalt store åbninger uden en dør. Igen, et system og overskrifter og indlæg der bruges ligesom den udvendige væg. En situation, som betragter ser er placeringen af støtte vægge. En støtte væg understøtter gulv bjælker, der er placeret på gulvet ovenfor. Der spænder over en åbning i en støtte mur kræver ekstra støtte. Det er bedst at konsultere en arkitekt eller bygherre under planlægningen fase at være sikker på at du har designet dit åbninger korrekt.

•Dæk vægge og loft med en vægbeklædning. Sheetrock eller gips board er det mest almindelige valg i dag. Selvom tapet eller paneler kommer senere, den sheetrock går op først og har at blive færdig med papir tape og en speciel blanding til at sikre en glat væg. Sommetider kan tunge og not eller beaded træ anvendes direkte til indramning medlemmer. Sørg altid for, at alle elektriske og VVS inventar er på plads, før dette trin er begyndt.

•Flooring i en stue kan variere meget i stil og regning. Der er næsten altid en krydsfiner undergulvet, der bliver dækket med alt fra væg til væg-tæppe (billig) til træ parketgulve (dyre). Det er bedst at gemme arbejdet på gulvene, når væggene er blevet færdig og malet.

•Last kommer trim og en bred og forskellige liste over diverse detaljer. Træ trim dækker normalt vinduer, døre og baseboard. Dette er den sidste store skridt, men der er så mange variationer at det er umuligt at nævne dem alle. Ud over træ trim, kan din stue har en pejs, bogreoler, specielt frysere eller indbyggede møbler. Alle disse er unikke varer, der kræver særlig opmærksomhed og meget detaljeret planlægning.

Tips & advarsler

  • God planlægning er vigtig. Så er en visuelt diagram eller blueprint.
  • Ikke forsøg mere end du kan håndtere. Leje professionel assistance i forskellige faser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com