Hvordan man opbygger en sund bevis plads til børn

November 15

Er der noget højere i verden end et par af børnene har en god tid? Hvis du finder, at støj i dit barns værelser er udfylder resten af dit hjem, overveje lydisolering deres værelser. Lydisolering kan ske hurtigt og omkostningseffektivt. Denne artikel vil lære dig at lydisolerede dit barns værelser gennem en trinvis proces. Med kun minimal tømrerarbejde erfaring kan du få en roligere hjem med bare et par dages arbejde.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en lydisolerede værelser til børn

•Begin lydisolering af landmåling dit barns værelse. Hvilke materialer er vægge, loft og gulv lavet? Problem på grund af lyden kommer fra en nedenunder, ovenpå eller tilstødende værelse? Hvis problemet er for det meste på grund af en nedenunder værelse, skal du fokusere på loftet. Med tilstødende værelser, vægge og gulv bør være dit fokus, og med en ovenpå værelse du skal arbejde på gulvet. Men der er nogle grundlæggende faktorer, der vil næsten altid begrænse lyden i rummet. Bløde møbler og tæpper har tendens til at absorbere støj, dermed mindske de samlede vibrationer i rummet. Hårde og tykke materialer som mursten eller beton fælde støj i et rum, selv hvis dit barns værelse er lavet af slags ting du sikkert ikke behøver lydisolering.

•Begin lydisolering rummets loft og vægge ved at tilføje et ekstra lag af drywall. Der er tunge former af drywall, såsom brandsikker gips, der giver mere støjreduktion, selv om de koster mere end standard gipsvæg. Nøglen til næsten alle støjreduktion er at skabe et rum mellem barnets værelse og de øvrige værelser i huset. Hvis du er ved at opbygge rummet fra jorden, kan du gøre dette ved at anvende et jævnt lag af silikone knopper før påføring af gips. Brug skruer i stedet for negle vedhæfte drywall, fordi denne tendens til at producere færre huller gennem som lyd kan rejse.

•Next, anvende en anden jævnt lag af silikone på det første lag af drywall på det punkt, hvor det opfylder studs. Det andet lag af drywall tillægge dette lag med skruer. Sørg for, at et klart mellemrum oprettes mellem lag af gips. Det er denne plads, der vil fælde passerer lyd, forhindrer fortsætter på i andre rum i huset. Gøre det samme til loftet, eller installere lydisolerede fliser. Sørg for, at eventuelle huller mellem stykker af drywall eller mellem loft og væg er godt fyldt med caulk. Nogen kløft, eller hul vil give lyd at undslippe.

•Hvis tilføjes et loft i et andet lag af drywall ikke reducere den støj, der kommer ovenfra, overveje at installere en robust kanal. Robust kanaler skaber en stor plads mellem gulv og loft designet til at fælde en stor mængde af støj. Disse kanaler er normalt anvendes til svær støjproblemer og bør installeres af en professionel. Hvis anden grund et vindue er kilden til lyd problem, investere i en ny lydisolerede vindue. Du kan også overveje et vindue isolator, som selv om der dækker vinduet, vil bidrage til at dulme lyd.

Tips & advarsler

  • Aldrig blot isolere et værelse for at lydisolerede det. Brug ikke lyden board, medmindre det er på ydersiden af væggene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com