Hvordan man opbygger en Surround for en træ brændende komfur

December 24

Hvordan man opbygger en Surround for en træ brændende komfur

Brændende brændeovne bruge den ældste metode til oprettelse af varme vides at mand. Brand bringer en attraktiv, rustikke træk til ethvert rum. Opbygge en surround bag din brændeovn til at give en æstetisk baggrund (dekorative) eller for at beskytte muren (funktionel). Dem, der anvendes til at beskytte muren kan bygning kode, da de udføre den vigtige opgave at forhindre ukontrollerede brande.

Instruktioner

Funktionelle omgiver

•Forbered området. Markere alle dimensioner på væggene med afdækningstape til at sikre en korrekt pasform. Find studs i væggen med en elektronisk stud finder og klart markere deres placering. Sørg for dimensioner af surround svarer til dem, der kræves af din lokale bygning kode.

•Installer af ikke-brændbart afstandsstykker. Fastgør spacere til væggen og ind studs med skruer. Disse afstandsstykker tillade en isolerende luftspalte bag ansigtet af surround. Bygning kode dikterer mængden af hul behov for dette tomrum. 1 tomme er normalt tilstrækkeligt.

•Sæt et surround ansigt lavet af et ikke-brændbart materiale såsom cement board. Skrue lange skruer gennem afstandsstykkerne og i knopperne, således at ansigtet er også sikret i væggen bag det struktur. Efterlade huller i top og bund til at tillade luft at varme op bag ansigtet og flyde opad og ud af hullet.

•Applicer finish til at dekorere surround overflade. Vedhæfte stuk, fliser eller høj temperatur maling. Udsmykningen skal være brand bevis, da det er meget tæt på komfuret og bliver meget varmt under brug.

Dekorative omgiver

•Forbered området. Markere alle dimensioner på væggene med afdækningstape til at sikre en korrekt pasform. Find studs i væggen med en elektronisk stud finder og klart markere deres placering. Dimensioner af en dekorativ surround afhænger kun design i tankerne.

•Sæt ansigt af surround direkte til væggen. Skrue i de strukturelle studs på væggen bag ovnen. Ingen luftspalten er nødvendig, da væggen bag er godkendt til at fungere som en ubeskyttet bagstopper.

•Decorate ansigt af surround. Almindelig maling og væg belægninger repræsenterer sikker muligheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com