Hvordan man opbygger en tabel med en granit toppen & opbevaring nedenunder

July 24

Granit kaffe og køkken tabeller er en fornem tilføjelse til moderne og nyindrettede hjem. Granit er en stærk sten, der fungerer godt for mange tabel applikationer. Det er nem at ren, tung og stabil, så tabellen til sidste år. Granit tabeller er sandsynligvis til at koste flere hundrede dollars, men mange folk spare en masse penge ved at købe skrot plader i granit. En stor del af de omkostninger, der går ind i granitbordplader m.m. er omkostningerne ved at have granit slab skåret specielt til projektet.

Instruktioner

•Lay to af din 16-tommer eg boards flad og parallelt, så de udvendige kanter er 20-inches fra hinanden. Sat din 20-tommer eg bord på top 16-tommer boards vinkelret så 20-tommer kant er flugter med to ender af 16-tommer bestyrelser. Skrue 20-tommer bestyrelsen til 16-tommer boards på denne placering. Predrill 3/32-inch hul til hver skrue, og sænk en 3/8-inch hul, der er en 1/4-inch deep for hvert screwing program i dette projekt. Skrue én mere 20-tomme bord, så det er parallelle med den første bestyrelse, 20-tommer, men så det er 6 inches væk. Gentag denne proces med dine sidste to 16-tommer og 20-tommer bestyrelser. Disse er siderne af tabellen.

•Strømforbrug i standby begge sider af bordet op vinkelret, så 20-tommer bestyrelsen er flugter med enderne af 16-tommer bestyrelsen er på toppen. 20-tommer bestyrelser skal være mellem 16-tommer bestyrelser og 34 inches fra hinanden. Skrue din krydsfiner til bunden 20-tommer bestyrelser. 20-tomme sider af din krydsfiner bør være mod 16-tommer bestyrelser og på toppen af de 20-tommer eg bestyrelser.

•Skru 42-tommer eg boards sider af tabellen. 42-tommer kanten bør være flugter med toppen af 16-tommer bestyrelserne og parallelt med 36-tommer kanten af krydsfiner. Der bør være et bord på hver side. Disse bestyrelser vil give stabilitet til dit bord. Udfylde alle hullerne omkring skruehoveder med træ putty og lad det tørre.

•Sand ned din hele projektet med medium kvalitet sand papir, og derefter med fine kvalitet sand papir. Tør dit projekt ned med en tack klud og anvende træ pletten. Lad projektet tørre efter instrukser. Sted granit slab tabellen, når bordet er på den ønskede placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com