Hvordan man opbygger en tabel med møbler-Grade krydsfiner

December 17

Hvordan man opbygger en tabel med møbler-Grade krydsfiner

Møbler-grade krydsfiner giver en billig og høj kvalitet alternativ til dyrere hårdttræ designs. Integration af high-end krydsfiner i en møbler plan giver mulighed for stabilitet og styrke mens tillader en bred alsidighed af slutproduktet finish. På grund af sin lyse farve, krydsfiner kan nemt malet eller bejdset til at matche en bred vifte af dyrere træ toner, og det endelige produkt bliver lettere og lettere at fjerne, flytte og geninstallere. Krydsfiner tabeller gøre stor accenter til spisestuen, kan laves med kortere ben som sofaborde og kan bruges i arbejdsplads som skriveborde eller arbejdsborde.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby op alle fire ben, og holdning ben støtte bestyrelsen oven på dem. Flytte ene ben til hvert hjørne af bestyrelsen for støtte, så de to yderkanterne af bordben linje perfekt med to yderkanten af hjørnet af støtte bestyrelsen. Predrill tre huller i hvert ben, passerer gennem støtte bestyrelsen og i bordben. Sikre benene på plads ved hjælp af 3-tommer træ skruer.

•Hold, en af side boards på plads mellem bordben på den mindre side, med den bredere overflade vender udad og den tyndeste overfladen skylles med støtte bestyrelsen. Position siden bord enten flush med de udvendige kanter af ben eller inset 1 tommer i midten af bordet. Predrill tre fordelte jævnt huller ned gennem støtte bestyrelsen og bestyrelsens side. Vedhæfte bestyrelsens side at støtte bestyrelsen med 3-tommer træ skruer.

•Predrill et hul i bunden overfladen af bestyrelsens side, 1 tomme fra hver ende og vinklet på en diagonal i det tilstødende ben. Sikre brædderne sammen med en 3-tommer træ skrue, synker skruen ind i skoven, indtil hovedet ikke er synlig fra siden. Gentag disse trin for anden side bestyrelsen og de forreste og bageste boards, holde dem ensartet og enten alle sæt flush eller alle inset 1 tommer mellem benene.

•Klik tabellen samlet på hovedet ned og sætte den på undersiden af bordpladen. Placer de samlede ben jævnt i midten af bordpladen og predrill otte jævnt fordelte huller gennem støtte bestyrelsen og i bordpladen, være omhyggelig med ikke at bryde igennem oversiden af bordpladen. Tillægge bordplade med 1-tommer træ skruer støtte bestyrelsen.

Tips & advarsler

  • Bejdse eller male de enkelte stykker af bordet før samling for det mest professionelle endelige resultat.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com