Hvordan man opbygger en tag Dormer

January 15

Kviste er en glimrende måde at tilføje en attraktiv egenskab til dit hjem, især hvis du vil have noget, der også tjener et funktionelt formål. Kviste kan bruges til at tilføje et ekstra værelse, ligesom et legerum eller på kontoret, eller til at føje ekstra plads til at bygge muren enheder eller placere møbler. De tilføjer ekstra headroom til området uden at skulle rejse hele taget, og kan endda bruges som ovenlys. Selvfølgelig er det første skridt i at drage fordel af sådan en attraktiv egenskab lære hvordan man opbygger en tag dormer.

Instruktioner

Start af planlægning

•Vælg OnePlanningPlan dormer. Dette kan være en vanskelig projekt, og er ikke et projekt for novice remodeler. Mens du arbejder på dormer, vil der være en åben plads i dit tag, der tillader elementerne til at komme ind i dit hjem. Hvis installeret forkert, kunne vinduer og led af dormer lække. Hvis placeret forkert, sneen kunne opbygge eller regn wash off i steder at forårsage andre problemer. En velplanlagt dormer kan tilføje skønhed og værdi til dit hjem, mens en dårligt udført dormer kan medføre strukturelle problemer eller i det mindste forringer udseendet af dit hjem. Tage sig tid til at vurdere dit eksisterende tag. Prøv at indarbejde dit dormer i hvad er allerede der, at skabe en problemfri udseende. Tegne planer for dormer, eller købe dem færdige, og arbejde ud af placering og udformning af dormer på papir. Tage planerne med dig, når du går til at købe forsyninger, og en sælger kan hjælpe dig med at sammensætte materialer liste og give dig en forkalkulation. Sørg for alle dine forsyninger er blevet leveret eller afhentet inden du begynder at arbejde.

•Mark din layoutMark placeringen af dormer vægge loftet i stueetagen. Sørg for, at væggene er firkantet med de udenfor væggene i huset. Ved hjælp af en plumb bob, markere indvendigt kanter af væggene på undersiden af taget. Drive negle op gennem taget på hjørnerne af væggene.

•Cutting holeClimb på ydersiden af taget. Fjern helvedesild fra området hvor dormer vil blive placeret. Bruge søm, som du kørte gennem taget på trin to som guide for snapper kridt linjer. Snap linjer mellem hvert par af negle, at skabe et kvadrat. Sæt din rundsav til en dybde, der vil skære igennem taget beklædningen, og derefter skære langs kridtstreger åbne taget.

•Den raftersUsing en plumb bob, overføre de linjer, som du trak på kvist etage til spær. Skære de gamle spær langs disse linjer, at skabe et hul hvor dormer vil være. Styrke åbningen ved at tilføje nye spær langs siderne af hullet.

•Den front wallInstall en 2 X 6 header. Dette er en 2 X 6 bestyrelse, der strækker sig mellem de nye spær i trin 4, og er knyttet til den skåret kant af gamle spær, der er blevet skåret. Bygge rammen for den forreste væg med det liggende på kvist etage. Brechen rammen i åbningen, og Juster det med den forreste væg, der er trukket på gulvet. Efter udjævning rammen, søm det til gulv bjælker. Kontroller toppen af væggen square og at siderne er plumb, eller lodret, og bered dem på plads med 2X4s.

•Side wallsAdd en hjørne stud til den forreste væg. Skære i slutningen af en 2 X 4 til at matche tag hældning vinkel. Sted 2 X 4 på toppen hjørne stud, med vinklet afslutning mod taget. Niveau, og derefter søm det til både tag og hjørne stud. Sørg for det er plan, fordi det er den øverste plade til din væg. Tilføje en bundplade, som er en 2 X 4, der løber fra bunden af den øverste plade langs taget på indersiden af hjørne stud. Bundplade skal være tilknyttet fladt tag. Nu, du er klar til at tilføje væggen studs på 16-tommer centre, efterbehandling sidevæggen. Følg den samme procedure for anden siden. Tilføje en anden topplade til begge vægge, overlappende hjørnerne.

•Den tag ridgeCut en 2 X 4 til længden mellem kvist etage og bunden af din tagryggen, ifølge målinger fra dine planer. Nail dette uden på hovedet i trin 5. Dette er en midlertidig støtte for dine 2 X 8 tagryggen. Placer tagryggen, med ene ende hviler på støtte. At sikre det er plan, mærke toppen af højderyggen på side spær. Fjerne tagryggen. Skåret en 2 X 8 passer til længden af åbningen mellem side spær. Vedhæfte denne header bestyrelsen mellem spærene, med den øverste kant flugter med de mærker, der viser øverst på tagryggen. Skære ridge bestyrelsen til længde, og hak det ifølge din etageadskillelsen detaljer. Søm det til midten af bestyrelsen for sidehoved med toppe justeret og taget ridge niveau.

•Den raftersCut dine spær og installere dem på 24-tommer Centre. Køre en streng på tværs af toppen af spærene og gøre en mark, hvor det skærer spær fra den oprindelige tag. Måle fra det sted til hvor ridge bestyrelse dormer taget skærer med bestyrelsens header. Dette er længden for din valley spær. Dalen spær strækker sig fra den oprindelige tagets spær til hovedgærdet, hvor det er placeret ved siden af bestyrelsens ridge. Enderne skal være skåret i en vinkel, der tillader dem at ligge fladt. Dalen jack spær derefter skal skæres, og installeret, så det passer mellem bestyrelsens ridge og valley spær, forbinder to og giver dalen spær yderligere styrke.

•Overflade roofAdd subfascia og 2 X 4 udhæng, og derefter dække tag og vægge med krydsfiner. Komplet etageadskillelsen og overhæng detaljer efter dine planer. Passer tag trim og søm det, og derefter afslutte udhæng og soffits. Tilføj tag kant støbning og trin blinkende. Re-tag langs kanten af dormer. Dække valley og tag kanterne med en stribe af is og vand barriere. Installere en præfabrikerede galvaniseret metal dal. Rullesten tag fra bunden op. Installere windows. Dække siderne af dormer med bygning papir, og derefter installere sidespor. Negle op spær bånd.

Tips & advarsler

  • • Hvis du vil lave dine egne planer, få en arkitekt til at se over dem. Det er billigere og lettere at perfektionere dem på papir først!
  • • Få dine målinger lige ved tegning en fuldskala model på papir, fastgjort til væggen af huset eller garage.
  • • Det er ikke en nem projekt. Hvis du ikke er sikker på, hvad en dal spær eller en plumb bob er, overveje at hyre en entreprenør.
  • • Arbejd aldrig på en våd tag.
  • • Savsmuld kan gøre et tag glat. Feje det væk regelmæssigt.
  • • Faldende er en mulig fare. Overveje at købe eller leje en personlig faldsikring (PFAS), der indeholder en sele, lanyard, reb, tag anker og alle nødvendige hardware til at holde dig fra at ramme jorden

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com