Hvordan man opbygger en Tarp husly uden træer

August 17

Nogle letvægts backpackers tage afstand fra telte helt og brug tarps som husly. I en overlevelse situation, som når en dag vandretur bliver til en overnight prøvelse, et par af presenninger stuvet i rygsækken kan redde dit liv, eller i det mindste gøre din tid i naturen, mere komfortable. Træer lave tarp-ly setup ligetil, men selv væk fra skovklædt land, du kan samle en aldeles tilstrækkeligt husly.

Instruktioner

Med Trekking polakker

•Skabe langs trekking polakker. Disse moderne versioner af vandreture stabe, så effektive til at reducere muskel og fælles stamme, tjener også behændigt som ly understøtter.

Uddelingen polakkerne lodret i jorden, afstand langt nok fra hinanden til at rumme fuldt udbygget tarp og din krop, med plads til overs.

•Affix guyline. Spil hver ende af linjen fast til jorden, derefter køre linjen til toppen af stangen, og Fastgør det med en passende knude som en halv-hage eller stramt wrap. Linjen bør være fuldt henslængt langs dens længde fra spil til spil, giver et kraftigt rygsøjlen for A-frame.

•Throw tarp over guyline, og sikre dens hjørner til jorden. Dette kan gøres ved at binde hjørner stakes eller klipper og logs af passende heft. Som bemærket af Rick Curtis i "Backpacker's Field Manual", kan du også fold enderne af tarp under din underlagsdugen at skabe en mere LUN, vejrbestandig reden. I denne konfiguration, kan hjørnerne sikres under jorden-ark med sten placeret inde ly. I blidere forhold, vedhæfter tarp hjørner på 45-graders vinkel, med et par inches af luft udsat mellem underlagsdugen og tag, giver mulighed for god ventilation.

Uden Trekking polakker

•Find en naturlig dukkert i terrænet. I mange af de halvtørre eller golde landskaber med naturlige mangler af tømmer er tør kløfter eller vasker topografisk fællestræk. Du kan bruge disse for husly, hvis du er fuldt bevandret i flash-jorde sikkerhed. Nogle gange kan en udtørret arroyo svulme pludselig med faretruende swift og snavs-kvalt strømninger, høflighed af regn langt upcountry.

•Erect din husly mod en stor kampesten, eller flere, som et alternativ. Dette kan være en iskold uregelmæssig strandede long-trak iskapper, eller en del af cobble løst fra skråningerne over ved forvitring og masse spilde.

Uddelingen af tarp, vinklet ned fra læbe skråningen eller crest af boulder, til den lavere jordoverfladen. Du kan gøre dette med en guyline rygrad til forsøge en A-frame husly, eller blot binde telt hjørner til et grundlæggende tag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com