Hvordan man opbygger en te hus

January 24

Te er en af de mest populære drikke i verden, og hvilken bedre måde for at smage på det end inden for de rolige område af et tehus. I Japan, hvor denne tidløs tradition begyndte, et tehus hedder chashitsu og bruges primært til te ceremonier. Her er hvordan du kan opbygge en af disse dragende strukturer.

Instruktioner

•Du kan vælge en udendørs placering, hvis der er tilstrækkelig plads. Et hjørne af din baghave kan være ideel.

•Fix de lodrette Trærammer til 9-tommer konkrete base footings. Dette vil give den nødvendige styrke til at modstå vægten af hele te hus struktur.

•Brug 4-af-1-foot behandlet træ plader anbragt til 3 af 3 fod træbjælker. Dette vil give en robust platform, som du kan begynde at bygge resten af tehuset.

•Når de lodrette trærammer sidder fast i position, du kan begynde at bygge taget. For at gøre dette, simpelthen konstruere en 2-af-2-fods ramme til hvilket du burde lave en 4-af-1-foot batten. Holde en 6-tomme rum mellem lægterne, da dette er det ideelle sted til montering af helvedesild. Sikre, at taget overlapper mindst 30 inches fra de udvendige vægge. Dette er en af de typiske funktioner af en japansk tehus. En japansk tehus har en pagode-stylet, buet tag. Dette vil være din næste fase at fuldføre taget. For at opnå det buede tag design, søm helvedesild til lægterne med 2 galvaniseret søm, giver plads til ekspansion. Sømning helvedesild skal gøres på en systematisk måde, følger konturerne af strukturen nedenfor.

•Dæk solide vægge af te hus med naturlige, farvet ler. Dette er en proces, der anvendes i traditionelle japanske te hus design. Du kan også bruge medium density fiberboard. Anvende ler (hvis tilgængelig), eller lave fiberboard på i 2 tilbage vægge. Når dette er gjort, behandle fiberboards med 2 lag af vandtæt lak. Dette vil give væggene all-weather beskyttelse.

•Den 3 døre af en japansk tehus kaldes shojis, dybest set en meget lys træ skydedør. For at overholde en shoji design, opbygge den indre rammen for de 3 døre ved hjælp af fint træ strimler, der skal være arrangeret til at danne flere rektangulære figurer. Derefter lave en ydre ramme ved hjælp af bredere strimler som det gennemskinnelige papir bør være limet.

•I et japansk tehus, gennemskinnelige papir kaldet washi bruges. Hvis du ikke kan finde denne type papir, eller en til at matche, kan du bruge almindeligt PVC rullegardiner. Disse blinds kan fastsættes til 3 døre ved hjælp af stærke lim, eller en varm smelte pistol. Nu kan du anvende en frakke af naturlige træ lak eller maling. Du vil nu være klar til at organisere din første te ceremoni i en te hus bygget af dig.

Tips & advarsler

  • Det vil være nyttigt at bruge et detaljeret diagram af en traditionel japansk tehus som din guide. Trin for trin online video instruktioner er også tilgængelig på nogle hjemmesider til at hjælpe dig.
  • Hvis du vil oprette en tiltalende indvendige ambiance, tilføje et par prydplanter og orientalsk stil (rød) lanterner.
  • Vær forsigtig, når du arbejder på ydervægge og tag. Bruge en holdbar trin stige.
  • Sikre at lodrette kolonner er fast fast til konkrete footings for effektiv støtte i vægge og tag. Dette vil forhindre sammenbruddet af strukturen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com