Hvordan man opbygger en tegneserie kabinet

October 28

Hvordan man opbygger en tegneserie kabinet

Indsamle tegneserier, uanset om antikke værdi eller som en ivrig læser, betyder din stash vokser over tid. Mens du kan begynde ved at gemme dine tegneserier i tegneserie papkasser, undertiden kaldet lange kasser, skal til sidst du et sted for kasser at gå. Den gennemsnitlige DIY entusiast kan bygge en tegneserie kabinet for bedre organisation og opbevaring af en samling.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby to 16 x 36 tommer brikker af krydsfiner på deres 36-tommer lange sider. Plads i bestyrelserne 26 inches fra hinanden. Disse stykker vil være siderne af din fryser.

•Hold 16-af-27-tommer stykke på sin 27-tommers side og placere den mod enderne af side brædderne til at danne en "U" form. Juster de to dannede hjørner for at gøre dem flush. Indsætte tre jævnt fordelte skruer i bunden og i enderne af side boards på begge sider.

•Sæt, en af de 16 x 26 tommer boards mellem side bestyrelser til at være din første hylde. Placer hylde 1 fod over bunden bord. Køre tre jævnt fordelte skruer gennem side bestyrelser og i hylden i begge ender. Sted og sikre den anden hylde af samme størrelse inde i rammen 1 fod over den første hylde.

•Lay en af stykkerne af 28 af 36 tommer krydsfiner over hele rammen og hylder. Justere krydsfiner, så den øverste kant kører selv med den øverste kant af side bestyrelser. Isæt en skrue hver 6 inches ned siderne og bunden af krydsfiner vedhæfte det til rammen. Flip enhed på ryggen.

•Lay de andre store 28 x 36 tommer stykke over ansigtet af kabinettet. Tilpasse siderne og gøre krydsfiner flush langs toppen. Space dine to hængsler jævnt fra hinanden langs den ene side af krydsfiner. Knytte hængslerne til rammer og dør med skruerne forudsat.

•Strømforbrug i standby kabinet så det hviler på bunden bord. Placere 20 x 30 tommer stykke krydsfiner resterende over toppen af kabinettet. Juster øverste bestyrelsen at overhæng alle fire sider af 1,5 inches. Køre tre jævnt fordelte skruer ned gennem toppen og ind side bestyrelser til at fuldføre. Gemme op til ni tegneserie kasser inde i kabinettet med tre kasser på hver hylde.

Tips & advarsler

  • En enkelt tegneserie boks kan indeholde mellem 150-175 tegneserier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com