Hvordan man opbygger en Terra Cotta Flower Pot fugl bad

July 23

Fugl bejlere synes altid at finde måder at tiltrække deres fjedrede venner tættere på hjemmet for bedre visning. Fugl bade er en fantastisk måde at bringe fugle til din værftet. Men i stedet for at gå ud for at en dyrt haven dekoration butik og købe en, hvorfor ikke lave en selv? Denne artikel vil vise dig hvordan man laver en fugl bad ud af terra cotta urtepotter.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en Terra Cotta Flower Pot fugl bad

•Carefully stak gryder fra største til mindste oven på hinanden. Tegn en linje med blyant langs kanten af potten hvor det opfylder den næste pot. Dette er din indikator for placeringen af eventuelle illustrationer, du planlægger at male på punktet. Det sikrer også alle illustrationer vil være synlige.

•Seal indersiden af gryder med den oliebaserede polyurethan. Anvend 2-3 frakker til jævn dækning og en varig segl. Lad den polyurethan tørre helt. Ikke forsegle indersiden af underkop med polyurethan; fugemassen kan skade fugle, der bruger fugl bad.

•Paint gryder med vejr resistent maling. Stencil motiver kan tilføjes for at forbedre terra cotta post udvendige udseende. Når malingen er tør, anvende 2 eller 3 lag af vandbaseret polyurethan på ydersiden af potterne. Sikre vandbaseret polyurethan er helt tør før håndtering af lerpotter. Tillad gryder til tørre

•Drej tallerken over på en glat overflade. Anvende flydende søm konstruktion klæbemiddel af terra cotta gryder perimeter. Placere små terra cotta potten oven på tallerken. Tryk forsigtigt for at sikre en fast kontaktperson. Tillade en underkop og terra cotta puljen til tørre natten over.

•Carefully stak gryder fra største til mindste. Sted på en fast overflade som en konkret gårdhave.

Tips & advarsler

  • Brug vandbaserede polyurethan at forsegle ydersiden af potterne engang malet. Olie baseret Polyurethan kan gul overflade til maling farve en gang tør.
  • Bringe din terra cotta under koldt eller vinter måneder at holde det fra revner.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com