Hvordan man opbygger en Tiki værelse

September 25

Hvordan man opbygger en Tiki værelse

Tiki stil blev først udbredt i USA omkring 1950s som en kombination af retro og øen indretning. Dekorere din egen tiki værelse er simpelthen et spørgsmål om accessorizing; med den rigtige stil møbler, planter og indretning, kan du gøre selv de mest kedelige værelse til et ø-paradis. Du er velkommen til at fremhæve din favorit aspekter af tiki indretning i hele rummet, surfbrætter, planter eller de eksotiske idoler, selv.

Instruktioner

•Paint rummet i en lys farve, der fremkalder fornemmelsen af at være i troperne, såsom en limegrøn til at matche tropiske løv eller en himmelblå til minde om havet.

•Furnish dit værelse med bambus hvor du kan. Bambusmøbler har en håndlavet udseende til dem. Bambus stole, borde og garderobeskabe er blot et par eksempler på møbler du kan finde i denne stil.

•Decorate værelse med tiki-inspirerede løv; pryder en bordplade med silke plumeria blomstrer eller drapere silke plumeria tråde fra loftet og lys armaturer til at bringe den naturlige fornemmelse af Hawaii i dit værelse.

•Brug frugt i din indretning, ligesom en centerpiece af frisk ø frugt som ananas. Party levering butikker også tilbyde tiki og ø-inspireret indretning, ligesom kokosnøddeskaller, der er blevet forvandlet til stearinlys.

•Sæt et par tiki idoler, både store og små, hele rummet for at understrege temaet. Accent dem med naturlig strand indretning, ligesom krukker af sand eller spredte muslingeskaller.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com