Hvordan man opbygger en toiletpapir Holder med flere ruller

March 21

Hvordan man opbygger en toiletpapir Holder med flere ruller

Hvis du ikke kan finde toiletpapir holder af dine drømme i en butik, prøve at lave en på din egen. Denne enkle DIY projekt kan tage forskellige former, herunder dem, der er i stand til at gemme flere ruller på én gang. Når du gemmer flere ruller på den samme dispenser, du spare dig selv for besværet med at finde plads i en trange badeværelse kabinet eller på hylden, alt imens at sikre, at en frisk roll er aldrig ud af rækkevidde.

Instruktioner

Industrielle Pipe indehaveren

•Skru en pipe flange til væg hvor du ønsker at hænge toiletpapir holder. Sikre at flange, albue, rør og cap er alle af samme størrelse - 3/4-inch er ideel til en toiletpapir holder. Når du hænger flere ruller, tillade omkring 5 inches af rør plads pr. rulle. For eksempel skal du et rør omkring 10 inches lang tid at hænge to ruller på én gang.

•Skru albue i flange, derefter skrue røret--hvis længde kan variere, afhængigt af hvor meget du ønsker at holde--i albuen.

•Skru rør cap til udsatte ende af røret, så tråden toiletpapir ruller på røret.

Hængende Dispenser

•Skru en øje krogen i loftet over hvor du ønsker dine toiletpapir til at hænge.

•Tie en snor eller kæde til krogen. Bruge et materiale, der passer til din stil; for eksempel bruger en tynd kæde i en industriel eller gammeldags badeværelse, eller bruge en længde af rebet i country-stil badeværelse. Længden af strengen afhænger af højden af dit loft og hvor højt du vil toiletpapir til at hænge--ihukomme at hver rulle tager mellem 4 og 5 inches i strengen plads.

•Tie den løse ende af snor eller kæde omkring en 4-tommer stick. Binde det omkring midten af stokken, således at stokken hænger parallelt med jorden.

•Drej pinden lodret så at det knus strengen, derefter tråd toiletpapir roll over begge. Når pind passerer gennem kast, lad det hænge i sin naturlige, vandret position--denne måde, toiletpapir hænger lodret, gevind på strengen, men holdes på plads af den vandrette stick. Til at hænge flere ruller på én gang, blot stable dem oven på hinanden som de er gevind på strengen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com