Hvordan man opbygger en tønde kompost Bin

November 6

Kompost er det bedste du kan føje til din jord. Det indeholder organiske stoffer, der løsner jorden, næringsstoffer fra de opløste plantemateriale, og giver et ideelt levested for jorden orme og gavnlige bakterier. Bedst af alt, indeholder det kun hvad, du har føjet til den. Kompost kan foretages af enhver plantemateriale, (stilke, blade, bark, blomster, grøntsager) æggeskaller og knust skaldyrs skaller. Du kan slå plantemateriale til kompost i så lidt som to uger ved hjælp af en tønde for en kompost bin.

Instruktioner

•Vælg en tønde med et stramt monteret låg, som ikke har giftige eller farlige materialer inde. Ren tønde grundigt med sæbe og vand.

•Drill 1/2 tomme huller langs siderne af tønden. Gøre 6 til 9 vertikale rækker cirkling tønden.

•Sæt din tønde, hvor det får sollys. Fylde tønden med blade, græsafklip, have og køkken affald. Lad den øverste 1/4 af tønden tomt.

•Kapacitet materiale i tønde godt og planlægger at vand flere gange om ugen. Materialet skal holdes fugtig.

•Sæt låget på tønden. Hvis låget er løs kan du bruge klemmer til lægger låget på tønden. Hvis du ikke har et låg, strække en plastik tarp over toppen og sikker med reb eller bungee reb.

•Mix materiale i tønden ved at placere tønden på sin side og roll. Du bliver nødt til at gøre denne 2 eller 3 gange om ugen indtil materiale inde i tønden bliver til kompost. Komposten er færdig når det dufter sødt, (tænk nyligt vendte jorden) har en smuldrende konsistens og er mørk brun til sort.

Tips & advarsler

  • For en kontinuerlig levering af kompost, bruge flere Tønder startede hver to uger. Skærm din kompost ved hjælp af et gammelt vindue skærmen hæftet til en ramme. Smide un-komposteret materiale tilbage ind i tønden. Plastik Tønder vare længere end stål tønder. Lille materialet du tilføje til din kompost tønde, jo hurtigere det bliver til kompost.
  • Lad ikke din kompost tørre ud. Hvis det gør, vil den komposteringsproces stoppe. Tilføj ikke kød og knogler til din kompost. Tilføj ikke frø hoveder fra ukrudt. For at optimere din haven sundhed tilføjer ikke materiale fra syge eller skadedyr redet planter og frø hoveder fra ukrudt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com