Hvordan man opbygger en Top Bar Hive fra et træ logge

June 28

Hvordan man opbygger en Top Bar Hive fra et træ logge

En velholdt top hive er altafgørende for succes i bikuben, og til gengæld succes af honning udbytte fra kolonien. Top nældefeber--lange vandrette kasser bruges som et alternativ til lodret kasser--kan bygges fra bunden med affaldstræ købes kommercielt, eller for dem med en smule mere opfindsomhed, fremstillet af sunde logs af nedskudte træer.

Instruktioner

•Vælg en logfil, der er sundt og ikke er syge, mugne eller rådnende siden jer savn den grundlæggende integritet af træ skal være intakt. Du skal også bruge en logfil, der er relativt lige og niveau; bump og knuder er ikke en bekymring, men kurver eller bøjninger vil forhindre log fra liggende sikkert i basen. Hårdttræ logs er de bedste siden de er naturligt resistente over for sygdommen så vælge en log fra Ask eller eg kontra fyrretræ eller cedertræ.

•Lay log ud på jorden eller et arbejdsbord og foranstaltning 2 inches indad fra hver ende af log. Mark hver placering med to sæt af nummertegn i hver ende--hvert par bør være distanceret en tomme fra hinanden og vinkelret på den log længde. Dette skaber en guide til dit power saw. Så i hver af de fire linjer, du har markeret til en dybde af omkring 2 inches.

•Chisel ud af træ i mellem linjerne du skære for at skabe divots. Fil ned indersiden af hver divot med en træ fil indtil bunden og siderne af udskæringer er relativt glat. Roll log ind på sin side så måle en straight midten af linje ned på længden af loggen og så det i halvdelen til at oprette en top og en bund for Bikuben. Mejsel ud den indvendige træ til en dybde af 2 til 3 inches til at oprette en afdeling for kolonien. Der er ingen grund til at gøre det perfekt; bierne vil naturligt gøre enhver renoveringer, de har brug for.

•Lay fælles landbrugspolitik tilbage over loggen og skrue i fire messing hængsler over fugen mellem toppen og bunden med galvaniserede skruer. Dette giver dig adgang til honning, når bierne begynder at producere. Afhente log og placere den over et par savbukke så tråd afsnittene udskæring over træbjælker på heste. Disse vil glide lige på og skabe mere stabilitet mod stærk vind.

• Luk låget på loggen og skrue på en simpel øje-skrue lås at sikre top i sted. Med låget lukket, skal du markere steder på undersiden af bunden, omkring en tomme eller så fra låsen. Bor et hul helt igennem hver enkelt af disse steder--en halv snes huller bør give rigelig adgang for bierne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com