Hvordan man opbygger en træ brændende komfur

July 20

I denne tid med høje energiomkostninger, folk søger alternative måder til at opvarme deres hjem. En måde, der har fungeret godt i århundreder er varme dit hus med træ. Hvis du ikke har råd til at købe en brændeovn til at høre dit hjem, behøver du ikke bekymre dig. Opbygge din egen.

Instruktioner

•Find en kasseret elektrisk vandvarmer på din lokale dump eller overførsel stationen. En, der har en 30 til 50 gallon kapacitet fungerer godt.

•Undersøg indersiden af tank før du forsøger at konvertere det til et træ brændeovn. Du ønsker at sikre den indre tank er fri for rust og korrosion. For at få adgang til dette indre lag, bliver du nødt til at tage off stål "wrapper." Du kan enten gøre dette på transfer-station eller derhjemme.

•Indstil elektrisk vandvarmer tank på sin side på dit arbejdsoverflade, og svejsningen på benene. Vend komfuret, og afskære en del af toppen af ene ende af ovnen. Vend det på hovedet og svejse det tilbage på plads, når du foretager en brændeovn.

•Weld lodrette sider og flade del af stål oven på "hovedet" brik til at oprette en flad kok overflade samt en luft kanal inde i brændeovn. Skær et hul i nærheden af bagsiden af hovedet stykke hvor luften træder luft kanal. Ved at gøre dette, tvinge du de varme gasser inde i ovnen til at flyde fremad gennem ovnen, således varme mere af komfuret og rummet omkring den.

•Drill et hul i nærheden af bagsiden af komfur og gøre en dækning, der er knyttet til en stålstang, således at du kan åbne og lukke luften gennem luft kanal efter behov. Når du belysning den brændende brændeovn du har lavet, ønsker du ikke luften rejser videre gennem luften kanal hindre din indsats.Oprette en dæmper nær indtag af ovnen, som du kan styre efter behov.

•Tillad luft ind i ovnen fra en ekstern kilde, som du opbygger en brændeovn. Har et hul nær bunden bag ovnen som luften fra det udefra vil komme ind gennem et rør. Dette er vigtigt, for du ikke ønsker at ovnen til at trække luft gennem vinduer og døre i huset, dermed tvinge brændeovnen til at opvarme luften inde i huset samt ydersiden så godt. Ved at have den nødvendige luft direkte peb i udefra ind i ovnen, mindske du også risikoen for berøver dig selv og din familie af nødvendige ilt. Har dette indtag kontrolleres af en løftestang.

•Hav gasser fra komfuret flygte gennem skorstenen rør, som er beliggende nær den øvre del af ovnen. Installere et spjæld i skorstenen pipe samt.

•Finish komfur ved at sprøjte det med komfur maling af den farve, du vælger. Dette vil bidrage til at bevare metallet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com