Hvordan man opbygger en træ DVD/CD opbevaringsskab

November 29

Hvordan man opbygger en træ DVD/CD opbevaringsskab

Dvd'er og cd'er er gode til underholdning, men kan forårsage unødvendige rod omkring huset, hvis de ikke er lagt på lager. For at undgå denne medier rod, bygge en træ opbevaringsskab, der gemmer både dine dvd'er og cd'er og placere den ved siden af dit tv eller stereoanlæg. Da DVD- og CD-sagerne har forskellige størrelser, opbygge en brugerdefineret designet opbevaringsskab, der indeholder tre hylder til dvd'er og to hylder til cd'er.

Instruktioner

•Lay krydsfiner på jorden. Placer målebåndet ned på træ og tegne et rektangel med blyanten. Rektanglet skal måle 6 inches af 41 inches. Gøre en identisk stykke, så du har to side-stykker. Tegne seks yderligere rektangler, der vil tjene som top, bund og reoler stykker. Seks stykker bør være identisk og måle 6 inches af 12 inches. Endelig oprette bagpanelet stykke på samme måde, så den måler 41 inches af 13 inches. Gøre en identisk stykke for skab døren.

•Sæt krydsfiner plader foran bordet så. Skåret ud af ét stykke ad gangen ved langsomt at skubbe krydsfiner plader gennem tabellen så, efter streger i det forrige trin som din guide. Turn off bordet så når du er færdig. Tag et stykke ad gangen og udjævne kanter ved sandpapering dem.

•Sæt to side stykker fladt ned. På en af brikkerne, måle halv tomme i fra den ene ende og trækker en lige linje over hele linjen. Måle en yderligere 5 1/2 inches fra denne linje og trække en anden linje over hele linjen. Fra denne linje og tilføje en anden halv-tomme hul og tegne en streg. Måle en anden 5 1/2 inches og tegn en linje. Gentag dette mønster, men ændre 5 1/2-inch hul til 8 inches på den resterende plads. Gentag dette mønster på den anden side bord.

•Drej, en af side brikkerne ind på sin side. Tag en af seks stykker, reoler og line det op på sin side vinkelret på side stykke. Line det op til et af de halv-tomme huller i det forrige trin. Placer niveau på toppen af de to stykker. Omhyggeligt hammer søm gennem side-stykke til at forbinde de to stykker. Kontroller ofte at sikre forbindelsen er selv. Gentag dette trin med de andre fem stykker og fem halv-tomme huller.

•Sæt den anden side panel op til kabinettet og line det op, så enderne af hylder, top og bund matcher de halv-tomme rum. Vedhæfte sidepanelet til hver af enderne reoler, som niveauet er placeret på toppen til at sikre jævnhed. Brug den samme metode som i det forrige trin.

•Lay bagpanelet ned på opbevaringsskab, når den ligger ned. Vedhæfte bagpanelet til den opbevaringsskab ved at sætte negle ind i ryggen, så de når i side-stykker. Brug hammer til at sikre neglene. Slå lagring kabinet højre side. Det er dit valg hvis du ønsker de 8-tomme hylder for dvd'er eller 5 1/2-tomme hylder til cd'er på toppen.

•Lay skab døren ned og installere hængslerne. Kontrollere placeringen af hængsler til at sikre, at hængslerne ikke interfererer med hylder i skabet. Hængslerne vil blive installeret på indersiden af kabinettet. Brug en skruetrækker og to til fire små fjerdedel-tommer skruer pr. hængsel, som kræves. Anvende to hængsler på døren. Hold døren op til den kabinet side og bruge skruetrækkeren og to til fire små fjerdedel-tommer skruer pr. hængsel til at installere hængsler inde i kabinettet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com