Hvordan man opbygger en træ indkørsel Gate

January 25

Træ indkørsel gates kan være både praktisk og dekorative. Mens ofte ansat i landdistrikterne, er begrebet indkørsel gates begyndt at gøre en indvirkning i nogle forstad områder samt. Mens det er muligt at købe låger i klar til at hænge form, er det meget sjovere at bygge din egen.

Instruktioner

•Tag dine målinger. Fastlægge placeringen langs indkørslen hvor porten skal placeres. Hvis der allerede er et hegn på begge sider af indkørslen, måle fra et indlæg på tværs af rummet til den modsatte indlæg. Også måle højde for gate, baseret på højden af to side stillingerne. Dette vil give dig de grundlæggende målinger, som kræves for porten.

•Fastsætte din gate. At foretage bestemmelse af hvordan du ønsker det skal vises vil påvirke det endelige udseende og præcis funktion af enheden.

•Mark og skære dine brikker. Ved hjælp af de målinger, der er opnået i trin 1 og den generelle design bestemme i trin 2, begynde at skære dele af tømmer til at skabe design. Ved at skære alle brikkerne på forhånd og lægge dem ud på græsset eller indkørslen som du går, er det muligt at sikre alle nedskæringerne er flush. Afsnittene vil line op korrekt, hvis placeret korrekt.

•Begin samling af brikkerne. Start med den ydre ramme, sikring stykker til brug sammen med boremaskine til at skabe huller til skruer. Ansætte skruer sammen med bolte til at give styrke til udformningen.

•Når den ydre ramme er komplet, installere crosspieces og bolt i position. Endelig fyld i kroppen af rammen hvis design kræver det, endnu en gang beskæftiger skruer, efterbehandling søm og bolte efter behov.

•Tilføj i tandbøjle stykke. Bøjlen er placeret for enden af porten, der vil holde hængslerne. Mange designs også kalder for en bandage stykke skal placeres på den modsatte ende, hvor låsen er tilføjet. Seler vil tilføje lidt mere styrke til den overordnede struktur.

•Installer hængslerne, og låsen forsamling på porten. Måle og markere steder for installationen. Brug øvelsen begynde lastrum til skruerne, så brug skruetrækkeren til at køre skruer på plads. Sørg for, at hængslerne og samlingen låsen sidder fast på plads.

Hæng den udfyldte gate. Test for at sikre låsen forsamling på porten og siden sende linje op korrekt, og at porten svinger med lethed.

•Paint eller lak porten. Mens dette kan ske, før porten er hang, er opgaven normalt meget lettere, når porten er faktisk på plads.

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at designe gaten, besøge din lokale hardware eller hjem levering butik. Du bør kunne finde tegninger, der vil give dig nogle nemme ideer til at tilpasse til dine behov. Alternativt kan du tjekke online for grundlæggende gate designs.
  • Tage din tid, og bruge kvalitetsmaterialer til at undgå en gate, der ligner du gjort det derhjemme!

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com