Hvordan man opbygger en træ komfur gulvet skorstenen

September 23

Installation af en brændeovn i dit hjem behøver ikke at være en kompliceret affære. Begyndende med gulvet, er foundation eller Arne, at ovnen sidder på et simpelt platform. Det er designet til sikkerhed først at sørge for der er ingen chance for et brand bliver startet af spytte gløder. Du kan beslutte, hvordan dekorative du ønsker det skal være når du har opfyldt de grundlæggende brand sikkerhedskrav.

Instruktioner

•Measure ud inden for den sal, hvor brændeovn der skal installeres. Plan for bredde og dybde i din brændeovn plus 18 inches på alle sider. Dette er den grundlæggende square du nødt til at arbejde fra. Enhver ekstra skorsten kan føjes til dette, men ikke taget fra dette grundlæggende minimum. Afmærke område på gulvet med en blyant eller kridt linje.

•Lay ud af mursten på dens brede side, stramt sammen så det passer til pladsen tidligere markeret på gulvet. En plads 5 af 6 fødder skal ca 450 mursten til det første niveau. Mindske antallet af mursten nødvendige ved at efterlade et 1/2-inch hul mellem mursten og fyld med sand. Enhver form for rock kan anvendes, forudsat at det er flad og mindst 2 inches tyk.

•Frame i mursten med two-by-fours, ved hjælp af 3-tommer træ skruer til at forankre det på gulvet eller murværk skruer hvis arbejder med en flise eller sten gulv. Før øvelsen at holde brædderne fra opdeling. Lægge den første bestyrelse på sin side fladt mod mursten. Lå den anden bord fladt på gulvet på den ydre kant af den første two-by-four. Fjerne et par mursten fra yderkanten af platformen til at fastgøre den første bestyrelse i det andet bord, ved at sænke en skrue vandret 1 tommer op fra gulvet gennem den første bestyrelse og i anden. Gentag hver 12 inches langs omkredsen.

•Lay et ark af 24-gauge stål over det første lag af mursten eller sten. Trim de udvendige kanter med tin snips til at passe pladsen. Brug konstruktion lim til at holde metal til mursten. Løfte kanten og Placer en 1-tommer linje hver fod langs den ydre kant af mursten.

•Fit det andet lag mursten over ark metal. Der bør være en 2-tomme lip langs omkredsen fra indramning gjort tidligere. Lægge dem tæt sammen for at holde asken fra akkumulere i sprækkerne. Platformen er nu klar til den brændeovn.

Tips & advarsler

  • Bruge mørtel og injektionsmørtel med ler flise til en mere færdigt look.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com