Hvordan man opbygger en træ lager Rack

July 22

Hvordan man opbygger en træ lager Rack

Racks er en grundlæggende komponent i ethvert storagesystem. På et lager er oplagring af varer magen til nogen andre slags reolsystem bare på grundlag af meget større. En større belastning af varer skal håndteres, oplagres og roteret i et pakhus, så træ stativerne skal være bygget til tunge brug. Uanset om det er en lille lagersted eller en større operation, kan en træ lager rack bygges med tunge tømmer, hardware og nogle bistand til de tunge løft.

Instruktioner

•Lay to af 2 af 6 tommer boards ud stående på kanten i en afstand af 4 fødder eller 48 inches, fra hinanden.

•Klippe en 2 x 4 tommer bord i to 44 tommer stykker. Lægge dem mellem enderne af 2 af 6 tommer boards, på kanten, således at to endestykkerne hvile lige inden for de længere bestyrelser, og kanterne firkantet. Højden af bestyrelser vil være kortere, men dette er fint, hylden bliver slået, når du er færdig, og toppen bør være niveau. Skru to endestykkerne på plads ved hjælp af fire af de træskruer for enden af hvert bord, skrue gennem den ydre bord til endestykker.

•Klippe to mere 44 tommer 2 x 4 tommer bord sektioner. Måle 24 inches fra 48 tommer midten af rammen på hver side, og sted en af 2 x 4 tommer bestyrelsen stykker inde frame stående på kanten, og skrue på plads gennem ydre side board med fire træskruer. Vend rammen. Alle træ stykker du skruet sammen bør være i samme højde og selv på toppen. Dette er én hylde ramme. Gentag denne proces for tre flere hylder, gør en i alt fire hylder måling 4 af 8 fod.

•Indstil en kasse ramme på gulvet, top side op. Med bistand, står en 2 af 6 tommer bord på en ydre hjørne, bord overflade skal være parallel med hylde ramme, med de ydre kanter flugter så den forreste kant af bestyrelsen linjer op jævnt med den forreste kant af rammen. Dette er en oprejst. Skrue oprejst på plads ved hjælp af fire træskruer, skrues igennem uden for bestyrelsen ind i rammen hylde. Gentag på alle fire hjørner.

•Klippe en 2 x 4 tommer bord i halvt så du har to stykker 48 inches lang. Måle op 2 af 6 tommer ydre oprejst bord 20 inches. Gør dette på begge sider. Skrue en af 2 x 4 tommer stykkerne til hver opretstående ved hjælp af fire skruer, så det er på kant med den flade del af bestyrelsen skruet til stolper. Nu måle op 20 inches på den modsatte side. Bruge strengen kridtstreg at strække på tværs til mærket, og tjekke for niveau. Justere efter behov, og skru den anden 2 x 4 tommer sektion på plads.

•Indstil den anden hylde ramme på plads på toppen af disse 2 x 4 tommer understøtter og skrue på plads til stolper ved hjælp af fire skruer i hvert hjørne til at fastgøre den. Gentag tilføje understøtter og hylde rammer to flere gange, indtil den sidste hylde er på plads på toppen af rammen. Dette er hele rammen for lagerstedet rack.

•Indstil en ark af 4 af 8 fod krydsfiner på plads oven på hver hylde. Skrue på plads langs de udvendige kanter ved hjælp af træskruer, ved at skrue ned i rammen hylde. Gør dette for alle fire hylder. Den færdige rack er en 4 af 8 fod tunge indrammet rack.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com