Hvordan man opbygger en træ sofabord

June 17

Et sofabord kan være en unik og indbydende tilføjelse til ethvert beboelsesrum. Du kan skræddersy sit design og funktion til uanset hvad dine interesser er. Tilpasse det til at passe med din indretning eller gøre det omdrejningspunkt i din dagligstue. Design af et sofabord er kun begrænset af din fantasi. Være kreativ, og du kan have en tabel, der vil have dine venner taler om din seneste projekt. Have det sjovt, og du vil nyde opbygge din egen træ sofabord.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en træ sofabord

•Sæt en af tabellen præfabrikerede ben på gulvet, og sikkert et stykke 44-tommer træ trim til side af den øverste ansigt af benet med finish negle. Sørg for, at et træ trim kommer til den præcise toppen af benet, og line sidekanten af benet op med sidekanten af trim. Placer en anden ben i den modsatte ende af trim og gentage processen. Ved hjælp af de andre stykke 44-tommer trim og de to ubrugte bordben, gentage den samme proces som inden for disse stykker. Tag et stykke 16-tommer træ trim og fastgøre den til den øverste hjørne af en af bordben med finish negle. Sørg for det er i en ret vinkel til 44-tommer træ trim stykke og overlapper slutningen af træ trim. Sikre en 16-tommer stykke af trim til det modsatte ben og trim. Gentag denne proces for de resterende 16-tommer trim på den modsatte side af rammen. Du skal have fire bordben stående med en træ-trim rektangulær ramme øverst i projektet.

•Lay panelet 1 x 20 tommer ufærdige fyr på toppen af den ramme, du lige bygget og midten panel således at rammen er endda på alle sider. Panelet bør udhæng rammen omkring en tomme på hver side. Sikre panelet til rammen med finish negle. Læg avisen ud på gulvet og slå tabellen, så toppen liggende på papiret.

•Stain bunden, stellet og bordben med en jakke af pletten. Aftørre overskydende pletten med en ren, tør klud. Gentag med en anden jakke af pletten og lad det tørre. Drej tabellen over hvornår det er tørt, og Gentag processen for top og kanterne af tabellen.

•Når tør, frakke tabellen med lag af satin finish. Lad det tørre, og derefter vende bordet og gentage processen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com