Hvordan man opbygger en træ Stud væg

April 4

Hvordan man opbygger en træ Stud væg

En stud væggen fungerer som ramme væggen samt støtte til taget af hjem for bærende vægge. Når det er korrekt opbygget, stud væg er en robust komponent af samlet hus ramme. Korrekt konstruktion er også afgørende, således at andre komponenter – som muren beklædningen, loft bjælker og spær--alle passe ordentligt.

Instruktioner

•Lay ud bundplade og topplade af væggen side-by-side på gulvet i projektet. Pladerne er de vandrette brædder i toppen og bunden af rammen stud væg. Holde enderne af plader flush. Stud steder kan mærkes på både brædder på samme tid.

•Lay ud af placeringen af knopperne. Mest almindeligt, er knopperne placeret så centrene for de lodrette brædder er 16 inches fra hinanden. En 24-tommer stud afstand er imidlertid også muligt i nogle byggeprojekter. Mark både toppen og bunden plade for hver stud.

•Mark steder af døre. Døråbninger har særlige studs på siderne af døren plads der understøtter header. Overskriften er en stråle af to 2-by-8 tommer boards naglet sammen. Sted i hovedet vandret over døråbningen skåret understøttes af særlige kort jack studs, til højden af døråbning på hver side. Du skal også bruge en konge stud på ydersiden af hver jack stud at nå fra toppen til bundplade.

•Mark placeringen af windows. Vinduesåbninger har korte studs at nå fra bundpladen til bunden af vinduet. Placer en vandret bord på tværs i bunden af vinduesåbning. En header rammer toppen af vinduet åbning med jack og king knopper på hver side.

•Flyt plader fra hinanden efter endt mærkning til stud steder. Placer studs, almindeligt 92 5/8 tommer lange, mellem stud mærker på pladerne, og søm dem på plads med to 16d negle gennem hver plade. Nail overskrifter på plads ved sømning gennem kongen studs, også ved hjælp af 16d negle. Negle sammen alle komponenter af væggen, mens det ligger fladt på gulvet.

•Indstil stud væggen oprejst og på plads. Dette kræver mindst to personer og kan kræve en større besætning afhængigt af længden af væggen segment. Nail væg til gulv bjælker gennem bundplade ved hjælp af 16d negle. Brace væg oprejst ved hjælp af midlertidige seler fastgjort til gulvet i bygningen eller jorden.

•Tilføj et sekund, eller dobbelt, plade over den øverste plade. Denne dobbelt plade strækker sig på tværs af nogen sømme, hvor to segmenter af væggen studs deltage. Dette kan være i et hjørne i hjemmet, eller hvor segmenter af længere vægge var bygget i mindre segmenter for at lette løft.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com