Hvordan man opbygger en træ terrasse markise

November 27

En terrasse kan tilføje meget visuelle appel og arkitektonisk elegance til dit hjem, og med en træ terrasse markise dit hjem vil se endnu bedre. Der findes andre typer af gårdhave markise materialer, såsom vinyl og aluminium, men en træ terrasse markise har sin egen unikke og tidløs, charme, og er derfor meget eftertragtede af husejere i dag. Du kan lære hvordan man opbygger en træ terrasse markise med nogle grundlæggende, snedkeri færdigheder og beslutsomhed og tålmodighed til at gøre dette. Et træ terrasse markise er primært bygget med et sæt af overhead træbjælker, der er forsvarligt fastgjort sammen, og at dit hjem. Her er et par enkle trin til at opbygge en træ terrasse markise.

Instruktioner

•Visit en tømmer butikken og Køb 4 fod af 4 fod træ til indlæg. Der findes flere typer af træmaterialer, din kan arbejde med. Dog vælge træ, der er let, robust og holdbart, da det vil være let at håndtere og installere.Også købe tyk træ plader for at dække bjælker, afhængigt af størrelsen af den fortelt, du ønsker at have. Maling eller fernis på træ plader.

•Decide på den højde, du ønsker at have dit træ terrasse markise. Brug rundsav til at skære 4-fods ved 4-fods træstykker i lige længder for støtten stillinger niveau af sejlet præcist vil opretholdes. Sikre, at cut enderne af hver post er tilstrækkeligt, høvlet. Bore passende størrelse huller i den ene ende af post for at indsætte boltene.

•Klippe 4 af 4 træ stykker i præcis lige store længder, ved hjælp af en rundsav til de overliggende bjælker. Igen, plane snit ender af hver bom for glathed. Bore passende størrelse huller i den ene ende af hver bom til fastgørelse af stillinger.

•Affix et indlæg cap, eller fjernlys at indlæg, hjørne beslag til den øverste del af hver post. Test hvert forbindelse for at sikre, at hjørnebeslag sikkert fastgjort til hver post.

•Brug step stigen til at løfte ene ende af bjælken og indsætte det i hjørnet beslaget installeret i toppen af hver støtte post tidligere. Gentag processen for den anden stråle i den modsatte ende.

•Sæt møtrikker og bolte til at sikre hver af bjælker på plads med hjørnebeslag eller post caps.

•Sæt knæ seler på den ydre del af de to støtte stillinger til at forbinde bjælker, sikre, at forbindelserne er sikker.

•Sæt de tykke, træ plader på toppen af bjælker og skrue eller søm ned begge sammen. Sørg for, at den skruer eller søm er jævnt fordelt langs længden af bjælker.

Tips & advarsler

  • Oprette en skabelon ved hjælp af et lille stykke af krydsfiner og puslespil hvis du ønsker at skære dekorative, figurer ved enderne af hver bom. En bajonetsav kan bruges til at skære en design spores fra skabelonen til enderne af bjælker.
  • Virker ikke uden sikkerhed slid, især når du bruger el-værktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com