Hvordan man opbygger en trappe gelænder til kælderen trin

October 8

Din kælder trin har brug for en trappe jernbane, giver en måde for folk klatre op og ned ad trappen til konstant sig selv. Fordi en person kan pludselig tur eller ellers mister balancen, skal skinnen forankres sikkert til trappen. Tilføje balustre, eller de mindre indlæg at sidde mellem trappe slidbaner og jernbane, undgår børn eller små kæledyr fra at falde ned af siden af trappen.

Instruktioner

•Hold trappe gelænder indlæg på den øverste og nederste trappetrin slidbaner langs den kant, hvor du planlægger at installere rækværket. Spor rundt i kanten af de stillinger, hvor de kontakte slidbaner, og derefter placere indlæg til side.

•Drill huller på de fire hjørner af tracings du gjorde. Brug et puslespil til at skære langs de linjer du spores, indsætte savklinge gennem hullerne du boret for at begynde at skære.

•Sæt indlæg tilbage gennem åbningerne i trappe slidbaner. Hold en torpedo niveau langs siden og så toppen af hver post til at sikre, at det er plumb. Gå under trappen, mens en assistent holder indlæg støt. Bore to huller i bunden af stillinger og gennem siden af trappen.

•Skub bolte igennem hullerne på den side af trappen og gennem hullerne i stillingerne. Gå under trappen igen og dias skiver over bolte-- så stramme nødder på enderne af bolte, bruge en topnøgle, indtil stillingerne sidde fast på plads.

•Measure fra trappe slidbaner op stillinger til 36 inches og derefter markere måling på indlæg. Placer trappe jernbane mod siden af stillingerne, så den nederste ende af skinnen rører den linje, du har markeret. Sikre jernbane stillinger ved hjælp af træ klemmer.

•Mark hvor kanten af trappe jernbane rører stillingerne, og derefter udspænding jernbane fra indlæg. Skær langs linjen du markeret, langs den nederste kant af trappe jernbane, med en håndsav. Placer rail på toppen af stillinger, og drive to afsluttende negle gennem toppen af skinnen og i stillingerne.

•Sæt ene ende af en baluster på en af trappe slidbaner, positionering af baluster, så det rører siden af skinnen. Markere en linje på baluster hvor det skærer den nederste kant af trappe jernbane.

•Klippe baluster langs den linje, du har markeret, med en håndsav. Markere og klippe de andre balustre, bruger den første som en skabelon. Indsæt balustre på trappetrin, så de rører undersiden af skinnen. Drive en efterbehandling gennem toppen af skinnen og i hver baluster, og en anden efterbehandling negle gennem undersiden af trappetrin og i anden enden af balustre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com