Hvordan man opbygger en trappe

October 25

Vi elsker at gøre vores hus til et hjem. Vi ønsker dem til at være unik og afspejler vores kan lide, antipatier og personligheder. En af måderne vi kan gøre vores huse fortælle verden, hvem vi er, er at gøre nogle renovering og udsmykning os selv i stedet for at have et hus bygget udelukkende af en anden. Bygge en trappe kan ikke synes at sætte vores egen stempel på et hus, men det er. Trapper komme fra en etage til en anden i stedet vi ønsker dem, og de ser ud, som vi ønsker. Med nogle grundlæggende planer, kan vi tilføje vores by rører til trappen.

Instruktioner

•Know din terminologi. En stringer er den lodrette del af trappen, der understøtter slidbaner. Slidbaner er hvor du sætter dine fødder. Rummet mellem slidbaner er riser.

•Measure den lodrette højde af trappe fra landing peg på højden af den øverste etage. Måle den vandrette længde af trappe fra den nederste ende af trappen til landing på kanten af den øverste etage.

•Calculate den samlede stigning ved at placere en 2-tommer af 4-tommer planke på kanten af det øverste niveau. Måle fra bunden af planken ud på jorden. Finde det samlede antal trin ved at dividere den samlede stigning med en riser højde, normalt syv inches. Syv og 1/2-inches er også fint, hvis det virker ud bedre. Antallet skal blive rundet op til det største tal. Hvis den samlede stigning er 70 inches, vil dividere det give ti, equaling antallet af nødvendige skridt.

•Calculate den samlede kørsel af trappen. Trapper normalt har deres første skridt som gulvet, så de samlede slidbaner bør være en mindre end riser. Beregne den nøjagtige stigning ved at dividere den samlede riser højde med antallet af risers. Standardbredden af en slidbane er omkring elleve inches.

•Anvend en indramning firkantet at layoute trapper på stringere. Markere den længere arm hver elleve inches, og den kortere arm af ti inches. Dette vil være stigende og køre beregninger. Når du har udført kørslen og stige med pladsen indramning skære langs markeringer med en sav. En rundsav er perfekt til jobbet, men du skal bruge en hånd så at færdiggøre skæring. Når den første stringer er klar, skal du bruge det som skabelon til andre stringer. Placer stringere i bunden af gulvet og det øverste niveau og bruge lag bolte til at sikre dem permanent gennem stringer i tværbjælke øverst. Pre bore hver skrue for en bedre finish.

•Klippe slidbaner ifølge dine beregninger og passer dem til stringere. Skru slidbaner ned i stringere og dine trapper er klar til at være klatret. Afslutte dem med maling eller lak, som du ønsker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com