Hvordan man opbygger en trin for trin gavl

August 3

Hvordan man opbygger en trin for trin gavl

De tidligste frontoner blev præsenteret i hellenistisk arkitektur, men de har ikke kun opstået som en del af græsk Revival design, men også lejlighedsvis dukker op på bygninger i andre stilarter. En gavl er en gavl i form af en trekant, der sidder på toppen af indgangen til en bygning. Tilføjer en på forsiden af dit hjem vil gøre din post en dramatisk erklæring.

Instruktioner

•Measure højden og bredden af det område, hvor du ønsker at sætte gavl stykke. Markere det højeste punkt af gavl (peak eller toppen af buen) med en blyant. Derefter sætte et mærke øverst i dørkarmen, og måle højden.

•Klippe to søjler til højden af dørkarmen bruger hånden så. Bør lidt under søjlerne en brøkdel af en tomme for højt.

•Drill huller i toppen og bunden af søjlerne, lige i midten. Køre skruer gennem hullerne og sikre søjler til huset. Afhængigt af hvilket materiale er bag søjlerne, skal du bruge træ eller murværk skruer.

•Indstil gavl i kolonnerne. Har en ven stående på gaden til at sikre, at din gavl er centreret. Bore huller i gavl og køre skruer igennem den. Hvis du har en sten gavl og ikke ønsker at bore gennem det, kan du bruge mørtel eller konstruktion lim på bagsiden til at holde det på plads.

•Caulk omkring sømmene hvor gavl møder i huset, og hvor kolonnerne, der støder sammen væggen. Også, udfylde de skruehuller med caulk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com