Hvordan man opbygger en trinløs brusebad Pan

April 9

Hvordan man opbygger en trinløs brusebad Pan

Trinløs bruser pander give et simpelt middel for at komme ind og ud af bruseren, der lader dig uden gå lige i at skridt over en stige. Dette er især nyttigt for dem, der har handicap, der forhindrer dem at træde ind i et brusebad. Trods en trinløs vand gryde har ingen læbe eller skridt til at forhindre vand i at løbe ud, hvis sæt op korrekt, vandet skal køre lige ud i afløbet og ikke slippe brusebad området.

Instruktioner

• Rengør gulvet og væggene i området med en all-purpose renere hvor du bygger dit brusebad pan. Gøre dette så grundigt som muligt, efterlader ingen rester og gennemvædning op som meget overskydende fugt, som du kan.

•Measure afstand fra afløbet til vægge til at bestemme, hvor meget af en hældning skal dit gulv. Den generelle tommelfingerregel er omkring 1/4-inch hældning for alle foden af afstanden til afløbet. Derfor vil en mur, der sidder 3 fødder fra afløbet skal være 3/4 tommer højere end afløbet, selv.

•Indstil hele området af dit brusebad baseret på din oprindelige målinger. Udskårne stykker fra 15-pund tagdækning følte at lægge hen over gulvet. Lå stykker til at overlappe hinanden. Disse stykker vil holde din beton fra udtørre hurtigere end den burde.

•Fasten galvaniseret trådnet over overlappende stykker af tagpap. Sikre disse på plads ved hjælp af stål galvaniserede skruer, som du kan bore direkte ned i den træ undergulv.

•Kombiner tre dele sand med en del af Portland Cement at gøre mørtel.

•Mark en plet på gulvet hvor dit brusebad vil ende. Dette sted skal placeres ca. 1 fod ud over hvor vandet vil ramme gulvet. Denne spot påpeger også, hvor du senere tilføjer en 1/2-inch anledning til ordet for at forhindre vandet i at flygte bruseren.

•Mark spot på væggen hvor mørtel skal stige, når du bestemme stigningen for hele bruseren. Markere hver væg med en blyant linje angiver hvor brusebad pan vil stige til.

•Spread mørtel med en murske i stueetagen, begynder på ydersiden, indtil du opbygge nok mørtel til at nå den stigende linje. Påfør et lille tyndt lag omkring afløbet også. Fortsætte med at sprede sig fra vægge mod afløbet i en nedadgående mode. Passe med hvert opslag af mørtel, du opretter en gradvis nedadgående hældning mod afløbet. Sørg for at oprette den ekstra 1/2-inch stigning på siden af bruseren, der vil være bruser post.

•Placer afløb samling inde i afløbshullet og oven på laget tyndt mørtel. Tillad mørtel til tørre natten over.

•Applicer et tyndt lag af thinset sammen med en vandtæt stof membran på toppen af mørtel når det har tørret. Spredt ud på tynd membran med en V-hak murske. Tillade disse tørre før man går videre til at fuldføre væggene og brusebad armaturet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com