Hvordan man opbygger en TV forsænket Home Theater

March 21

Hjemmebiograf værelser samle en home audio, video, gaming og Internet underholdningssystemer. Så høj definition-teknologi og Internet-tilsluttede enheder drive flere tilslutningsmuligheder, bygge boligejere ofte hjemmebiograf værelser som en måde at maksimere deres underholdning investeringer. Hjem teatre kræver en betydelig mængde af ledninger. For at imødekomme alle de elektriske behov, indebærer den bedste løsning etablering af en træ indrammet skillevæg, der skaber en lille område bag udstyr. Ved at planlægge fremad, kan du forenkle installation og mindske det arbejde, der kræves til tjenesten eller erstatte gearet.

Instruktioner

•Measure bredde af rummet. Skær to længder af træ 3/8 tomme kortere end bredden af rummet. Disse stykker er brugt som væggens øverste og nederste plader. Hvis dit værelse er større end længden af et enkelt stykke træ, bruge flere stykker af 2 x 4 til de øverste og nederste plader.

•Nail væggen studs mellem de øverste og nederste plader til at oprette en fritstående stud væg. Måle og placere væggen studs 16 inches på center bortset fra hinanden. Hvis du har en stor projektion tv, planlægge en plads i midten af væggen der TV'et vil glide ind. Bygge muren, således at den samlede mur højde er 1/4 til 1/2 tomme kortere end højden af værelsesprisen.

•Strømforbrug i standby væggen op. Placer det 20-24 inches ind i stuen, fra den eksisterende væg. Denne væg bliver den nye væg i rummet, og død luftrummet bag væggen er service-området.

•Sæt cedar shims mellem den øverste plade og loftet, og sider af rummet og knopperne i enderne af den nye væg. Tryk på kilerne på plads, således at væggen er holdt fast, men ikke så stramt at væggen ikke kan justeres. Brug hammer og niveau, og tryk på væggen for at sikre det er lodret eller plumb.

•Anchor væggen på plads ved hjælp af 2 1/2 alle formål skruer. Bore disse skruer ned gennem bundplade i gulvet. Bore dem gennem den øverste plade i loftet, og studs i hver ende af væggen ind i eksisterende rum væggene. Brug elektroniske stud finder til at finde den eksisterende væg og loft studs. Vedhæfte den nye mur ind i de eksisterende studs hvis det er muligt.

•Installer væggen afsluttende behandlinger til at matche de eksisterende værelse. Hvis rummet har gipsskillevægge, anvende 1/2 tommer drywall over væggene, så mud ny væggen ind i eksisterende vægge. Hvis væggene er beklædt, installere matchende paneler over den nye væg. Installere træ trim og male væggen til at matche den eksisterende indretning.

Tips & advarsler

  • Sørg for at dit tjenesteområde har en adgang dør. Design i rummet, så du kan få bag mur fra en anden, tilstødende værelse. Sørg også for, at elektriske service findes bag den nye skillevæg.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com