Hvordan man opbygger en udendørs Firepit

August 4

Der er forskellige designs du kan bruge til at bygge en udendørs ildgruben i din baghave eller på din personlige campingplads. Du kan bygge pit fra natursten eller bruge enkle haven asfaltudlæggere. Pit er så let for at bygge, du kan have det færdig i en dag eller endda en weekend og begynde at nyde ildgruben ved den næste dag. Bygge din egen udendørs ildgruben og nyde dem cool sommer aftener samledes omkring pit ristning skumfiduser og hotdogs og drikke ned "en kold en".

Instruktioner

•Vælge et niveau sted at placere udendørs ildgruben. Drive en pæl i midten af stedet og bindebånd til det. Træk et andet spil rundt i en cirkel for at markere stedet hvor du bliver nødt til at grave og yderligere flade ud i stedet. Fjerne begge stakes, når webstedet er markeret.

•Dig cirklen ud for at producere en plan overflade for brand pit. Brug en plan hen til indskrive indeværende. En lille grad af ujævnheder er fint; store grader off plan vil gøre færdig ildgruben vises skævt.

•Brug pavers eller blokke og sted den første række i ilden pit vægge direkte på jorden, langs yderkanten af cirklen. Tryk på asfaltudlæggere eller blokke tæt sammen i form af brand pit.

•Applicer murværk klæbemiddel til toppen af den første række af asfaltudlæggere eller blokke og begynde fastsættelse det næste lag på plads. Forskyde blokke for at gøre de stærkere vægge og give de færdige vægge af brand pit en mere struktureret udseende; Du kan overveje at skrå vægge indad for et unikt look. Fortsætte æglæggende rækker af fliser eller blokke og anvende murværk lim indtil brand pit vægge er i den ønskede højde. En 1 - eller 2-mund-dybe grube er ideel.

•Fyld bunden af pit med 6-inches af ært sten og derefter sidde flere flade sten på toppen af ært stenen. Brug de flade sten til at oprette en glat overflade nederst i pit, der er lettere at rengøre aske fra.

Tips & advarsler

  • Ændre størrelse eller form af ildgruben som nødvendigt før opbygningen af væggene.
  • Bruge haven pavers eller blokke, kegleformet til brug i kurver og cirkler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com