Hvordan man opbygger en udendørs grill-tabel

December 11

Hvordan man opbygger en udendørs grill-tabel

En grill bordet er den perfekte følgesvend for den travle udendørs kok. Finde dig selv med lidt plads til at sætte mad under eller efter kogning er en frustration, der tager sjovt ud af grill. Den ekstra plads til kogegrej, krydderier og mere, at denne tabel indeholder er en velkommen tilføjelse til ethvert udendørs køkken. Denne overkommelige tabel er også robust og attraktive, at gøre det værd tid lagt i dets oprettelse.

Instruktioner

•Klippe to lange sider fra 1 x 4 tommer tømmer måler 34 1/2 inches lang. Skær to korte sider fra 1 x 4 tommer tømmer måling 15 inches lang. Arrangere de fire sider med den korte side over enderne af de lange sider til at danne et rektangel. Anvende lim til at møde overflader, så Skru figuren sammen. Dette er den nederste rektangel; Gentag processen for at gøre en top rektangel.

•Sæt den øverste rektangel på en flad plads. Cut fire 32-tommer ben fra 2 x 2 tommer tømmer. Placer ene ben inde i et hjørne af rektanglet, stikker lige op. Anvende lim til at møde overflader. Lægger benene på rektanglet ved at skrue gennem sider af rektanglet og i benene. Bruge to skruer på hvert ben. Gentag proceduren i hvert hjørne.

•Skub bunden rektanglet på toppen af først så de fire ben gå gennem centrum og passer inde i dens hjørner. Skub rektangel på plads, så det er 1 fod over først. Lim bunden rektangel til benene, så skru den på plads. Flip struktur.

•Klippe tre top bestyrelser fra 1 x 6 tommer tømmer at måle 40 inches lang. Arrangere boards fladt på toppen af den top rektangel, overhængende tabellen med 1 tomme på alle fire sider. Fastgør boards på plads ved at skrue gennem brædderne og til siderne af det rektangel, med én skrue på hver side af bestyrelserne.

•Klippe fem bunden stykker fra 1 x 6 tommer tømmer, hver måling 15 inches lang. Arrangere disse brædder oven på bunden rektangel, med 1 tomme mellem hver, til at danne en hylde. Vedhæfte bund stykker til bunden rektanglets sider ved at skrue gennem toppen af bunden stykker og ind i rektanglet. Brug en skrue i hver ende af bunden stykker.

•Applicer træ fyldstof til tabellen i revner og skruehuller. Sand hele tabellen grundigt. Male tabellen ved hjælp af træ pletter eller maling og lad det tørre. Skrue tre cup kroge i de øverste sider af bordet for at give dig et sted at hænge din grill værktøjer.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbeskyttelse, når de opererer elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com