Hvordan man opbygger en udendørs spisebord

May 28

Hvordan man opbygger en udendørs spisebord

En udendørs spisebord tillader dig at bære måltid udenfor samtidig holde dig selv og din mad ud af jorden. Picnic tabeller kan bygges af næsten ethvert materiale afhængigt af dine behov og præferencer. En vinyl picnicbord er let bygget på mindre tid og for færre penge end en træ- eller metal tabel. Vinyl har også kanten, når det kommer til oprydning. En vandslange, nogle sæbevand og en krat pensel er alt hvad du behøver at opretholde det.

Instruktioner

•Build et rektangel af PVC 3 fod bred og 8 fod lange. Skære rør med din nedstryger og slibe kanterne af enderne. Sand inderkanterne af 3-vejs koblinger skulle danne rektanglet og tørre væk støv. Anvende primer til de slebne overflader, så straks pels med PVC lim. Skub rørene ind de vinklede koblinger til at danne rektanglet forlader de tomme åbninger i koblinger opad.

•Build ben sektioner ved at danne firkanter 3 fødder af 3 fødder ved hjælp af de åbne ender af koblingerne. Sand, prime og lim i den eksisterende struktur og bruge 3 måde koblinger forlader de åbne ender peger langs den lange akse af den oprindelige rektangel øverst. Lim røret ind i de åbne ender af de nye koblinger til at fuldføre den rektangulære indramning. Tillad limen hærde i 30 minutter.

•Sæt 48 tommers vinyl pyntede til din ramme med galvaniserede skruer. Placer en bestyrelse 12 inches fra hver ende af rammen og én i midten ved at køre skruer gennem de pyntede bestyrelser og i PVC.

•Skru 96-tommer dæk boards til tandbøjle bestyrelser. Forlader 1/4 tommer mellem pyntede boards med 12 inches af udhæng i hver ende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com