Hvordan man opbygger en udendørs Tiki Bar

September 17

En udendørs Tiki bar kan være en fantastisk tilføjelse til din baggård eller andre steder du ønsker at tilføje et strejf af øens charme. Når du bygger en udendørs Tiki bar uden et kit, befinder du dig i total kontrol over størrelsen og formen af alle aspekter af baren. Afhængigt af størrelsen af din Tiki bar, bør du være i stand til at bygge det over en weekend, forudsat du allerede har købt de nødvendige forsyninger.

Instruktioner

•Draw ud et diagram til din udendørs Tiki bar på et ark millimeterpapir med målinger for bredde, længde, højde og dybde af bar og tag. (Det er fint, hvis tegningen er hovedsagelig en enkel rektangel - pointen er at bestemme den overordnede andel og dimensioner af bar.) Den typiske højde for en bar, ikke herunder tag eller tag understøtter, er 42 inches. Den typiske dybde af en Tiki bar er 24 til 30 inches med bredden er 6 fod.

•Klippe to af 2 af 4s til den samlede længde af bar (6 fod). Skær to af 2 af 4s til længde matchende højden af bar minus 4 inches. For eksempel, hvis du bar at være 42 tommer fra jorden, skal 2 af 4s skæres ned til 38 tommer. Du kan måle tykkelsen af 2 af 4s at få en mere præcis måling til at bringe din bar højde til 42 inches. Den ekstra 1/2 tommer er for en øverste overflade 1/2 tommer tyk, såsom en 1/2 tommer tyk stykke af mahogni eller krydsfiner.

•Lay ud 2 af 4s på et fladt stykke af jorden, danner en rektangulær ramme, der matcher dine målinger for forsiden af Tiki bar. Brug to 3-tommer træ skruer sammen hvert hjørne.

•Opret rammer for siderne af linjen med seks yderligere 2-af-4s. Fire af disse skal skæres til længden af den dybde du ønsker for din bar, mens to andre skal skæres til længden af barens højde minus 4 inches. For eksempel, hvis din bar er 30 inches dyb, du har brug for fire 2 af 4s cut til cirka 26 inches. (Måle den faktiske bredde på din 2-af-4s at få en præcis måling til at matche din 30-tommer bredde, fordi 2 af 4s ikke altid præcis 2 inches af 4 inches).

•Sprog for visning på hver side af baren, fastgør den 2-af-4s tættest på jorden først, skrue hver side af rammen mindre til større rammen med 3-tommer skruer. Næste, skrue den lodrette 2 x 4 vinkelret på slutningen af benet du bare vedhæftet. Endelig, skru toppen 2 af 4s til både rammen og den øverste ende af den lodrette 2-af-4s.

•Brug 1-tommer træ skruer til at fastgøre metal L-beslag til alle indvendigt hjørner af din bar til at stabilisere din ramme og holde alle vinkler-pladsen.

•Tag én af de 10 fod lange stillinger, der vil støtte tag, få det ind i en lodret position og centrere det på venstre side af baren uden for rammen. Bruge en plan for at sikre posten står helt lige og har en ven, hold den der, mens du bruger tunge 4-tommer skruer til at knytte stillingerne til toppen og bunden af rammen. Gentag denne proces på højre side af værktøjslinjen. Når du er færdig, bør stillingerne direkte overfor hinanden. Tillægge hjørnerne dannede af stangen og barens ramme for stabilitet metal L-beslag.

•Build A-frame for taget af Tiki bar ved at lægge en 2 x 4 stråle på tværs af toppen af stillinger. Strålen bør være 6 inches længere end advokatstanden oven på hver ende--hvis din bar er 6 fod lang, stråle for tag skal være 7 fødder. Vedhæfte strålen fra toppen med 4-tommer skruer (lå Tiki bar rammen på sin side, hvis du ikke kan nå).

•Klippe 45-graders vinkler i begge ender af fire 2 af 4s skåret til samme længde, hvilket bør være lange nok til at udvide omkring 12 inches over forsiden eller bagsiden af baren. (Vinkler på hvert bord bør stå over i modsatte retninger, hvilket resulterer i en trapez form.) Vedhæft de vinklede 2-af-4s til hver ende af øverst stråle på begge sider, så at du har to hovedet vs vedhæfte en anden 2 af 4s til bunden af hver V, danner en base for trekanter.

•Sæt en tynd plade af krydsfiner til hver side af rammen tag, skrue den til rammen støtter med 2-tommer træ skruer fordelt omkring 3 inches fra hinanden. (Det er fint, hvis arket krydsfiner strækker sig over kanten af rammen lidt.)

•Brug små søm eller en korte pistol til at dække krydsfiner med palmeblade eller thatch tagmateriale, tillader blade eller strå til at hænge over den nederste kant af taget af flere inches. Lægge et gitter af malertape over krydsfiner base før montering tagmateriale, vedhængende til gitterlinjer, når du arbejder for et pænere tag.

•Klippe et ark af krydsfiner passer til toppen af din bar - dette vil være counter. På ene langside krydsfiner, skåret ud af en rektangulær plads til bartenderen. Lift krydsfiner på toppen af rammen, sikre det til hver kant med 2-tommer skruer fordelt omkring 3 inches fra hinanden. For at øge robusthed af bar top, kan du først føje yderligere understøtter til toppen af rammen. For at gøre så, afskårne begge ender af to lige store 2x4s til en 45-graders vinkel (vinkler skal overfor modsatte retninger), derefter bruge 3-tommer skruer til at vedhæfte hver 2 x 4 i en diagonal retning mellem forreste del af rammen, og hver side.

•Tilføj bambus vender mod forsiden og siderne af linjen. Når du har målt og skære bambus pinde til at matche bar er højden, lå pinde ud side om side og forbinde dem ved at væve to længder af sejlgarn omkring hvert stykke øverst og nederst, arbejder i en figur-otte mønster. Holde sejlgarn så stramt som muligt, så bambus holder den form og stilling. Bruge ekstra længder af sejlgarn til binde bambus vender mod bar på hvert hjørne og 3 - eller 4-tomme mellemrum langs de øvre og nedre kanter af rammen.

•Dæk toppen af linjen og tag støtte polakkerne med tre frakker af en mørkebrun, vejrbestandig plet at efterligne den rigt farvede teak træ af traditionelle Tiki barer.

Tips & advarsler

  • Købe en pre-made stråtag klar til at blive installeret på den udendørs Tiki bar at spare tid og kræfter.
  • Bruge Pre-Made bambus hegn du kan hurtigt tilføje en tropisk blomstre til Tiki bar.
  • Før du begrave alle elektriske ledninger i din værftet, skal du kalde 811 til at anmelde din utility selskab, så det kan markere din ejendom.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com