Hvordan man opbygger en underjordisk hus

September 27

Hvis du er typen person, der kan lide at være anderledes, er en radikal endnu praktisk idé, der bliver mere og mere populært at bygge en underjordisk hus. Trods fornemmelse af unikke i en underjordisk hus er der andre fordele såsom et potentiale for at spare på elregningen. Mens bygge en underjordisk hus er som regel dyrere end mere traditionelle midler, er der absolut fordele ved at gøre dette.

Instruktioner

Dyrknings og finde ud af om en underjordisk hus giver mening for dig at bygge. Mens det har en række fordele, er der også en række ulemper. En af disse ulemper er udgifterne til en underjordisk hus. Du kan gå til dit lokale bibliotek til forskning mere om opbygning af en underjordisk hus. Bøger, som du kan læse flere oplysninger omfatter "Hvordan til opbygge en underjordisk hus" af Malcolm Wells, "Earth-Sheltered huse: Hvordan til at bygge en overkommelig Underground Home" af Rob Roy, og "Underjordiske Homes" af Louis Wampler. Du kan også købe disse bøger online på Barnes and Nobles officielle hjemmeside.

•MAP ud af præcis hvad du vil medtage i din underjordiske hus. Planlæg hvert aspekt af huset dig selv og finde ud af hvordan du ønsker at se og føle, når det er gjort. Kig på modeller af andre underground huse at se hvad du kan lide og ikke lide ved disse huse.

•Indstil et budget for din underjordiske hus. Sørg for, at du beslutter dig for en dollar beløb, som du har råd til. Hvis du vil finansiere det, Sørg for at du har råd til de månedlige betalinger. Et godt sted at ansøge om banklån er på Lendingtrees hjemmeside. På LendingTree, kan du anvende og har flere banker konkurrerer om din virksomhed.

Kortindgangsdør et byggefirma. Prøv at finde et byggefirma i dit område, der har erfaring i bygning underground. Sende dem dine planer for hvad der skal medtages i dit underjordisk hus. Få citater fra så mange byggefirmaer som du kan finde. Vælge det byggefirma, der du føler dig mest tryg med og der vil arbejde inden for dit budget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com