Hvordan man opbygger en unik reol til bøger

May 27

Hvordan man opbygger en unik reol til bøger

Bare fordi du ikke er professionel grafiker eller har aldrig studeret betyder ikke tømrerarbejde, du kan opbygge din egen møbler. Visse typer af inventar, som reoler, har meget enkle designs. I virkeligheden, kan ikke at have et forudgående kendskab til Tømrer undertiden arbejde i din favør som du vil være mere tilbøjelige til at bruge din kreativitet og opfindsomhed til at mode design. Du kan gøre en meget kreativ reol i en eftermiddag ved at forvandle en almindelig objekt.

Instruktioner

•Lay en 12-fods træ stigen fladt på dit arbejdsoverflade og skære det i to sektioner, der er 6 fod. Tælle antallet af trin på en stige. Dette er antallet af bestyrelser skal du.

•Visit en tømmer værftet og Køb træ brædder, der er omkring 1 tommer tyk, 11 inches lang og 3 fod lang.

•Sæt din stiger på deres sider to fødder og 10 inches fra hinanden. Justere dem, så de er parallelle og selv. Placere et bord til to øverste trin.

•Juster bestyrelsen så er det endda mellem to stigen stykker og bore enderne af bestyrelsen i trin af stigen ved hjælp af en håndholdt boremaskine og to skruer pr. rung. Gentag med hver efterfølgende bord.

•Strømforbrug i standby reolen oprejst og fastgøre L-formede beslag til top og bund skinner af stigen. Køre en stud finder mod væggen, markere områderne, der blev du finde studs med et stykke kridt. Bore L-beslag til væggen hvor knopperne er.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com