Hvordan man opbygger en våd Bar med glasdøre

December 27

Hvordan man opbygger en våd Bar med glasdøre

Våd barer forvandle ethvert rum til en festlokalet. Disse mini-køkken har alle af inventar til blanding og tjener det bredeste sortiment af drikkevarer muligt. Glasdøre giver en dekorativ accent i mange dele af den våde bar, men skal du korrekt installere den våde bar før efterbehandling det med glasdøre.

Kampprogram

En våd bar behov på et absolut minimum en håndvask og en forberedelse counter. Et mini-køleskab, vin køler, opvaskemaskine og ice maker tilføjet til den våde bar vil lette blande drinks og rydde op bagefter. Disse tilføjelser vil også kræver mere plads og øge udgifterne til projektet.

Elektricitet

Til at forsyne alle elektriske apparater, skal du installere elektriske forretninger i våde barområde. Disse blive kritisk, når du kører blendere, ure eller radioer. Stikkontakter kan ikke være standard, to-slot afsætningsmuligheder. Du skal installere Ground fejl Circuit Interrupter (GFCI) forretninger med tre pladser. Disse afløb er nødvendige for ethvert område inden for seks fødder af en vandkilde som vasken i dit våde bar. En GFCI stikkontakt vil beskytte dig mod elektrisk stød, hvis du finder dig selv stående i vand.

Glasdøre

Glasdøre bruges omkring en våd bar skal være fremstillet af hærdet eller sikkerhedsglas. Dette er stærkere glas, der er mindre tilbøjelige til at bryde. Hvis et brud sker, falder det hele stykke glas fra hinanden i små bidder i stedet for skarpe skår. Glasdøre kan være klar eller frosted, men måle stedet omhyggeligt før du bestiller døre at sikre du har den bedste pasform.

Skydedøre

Brug en glidende glasdør for lomme til at skjule de våde bar væk når det ikke er i brug. Disse sæt op på samme måde en glidende brusebad dør ikke, men når fuldt åbnet døren er skjult inde i den tilstødende væg. Med denne indstilling, kan du installere en våd bar mod væggen i en multipurpose plads i hjemmet og åbne døren, når du har brug for adgang til baren.

Skabslåger

Klart glas skabslåger lader dig vise dekorative drikke flasker. En valgfri lås på glas skabslåger vil holde flasker sikkert ud af hænderne på børn. Hvis du vælger at installere glas skabslåger over din våde bar, tilføje belysning inde i skabene på undersiden af hver hylde lys hylde nedenfor. Forlade lysene på at belyse indvendige af kabinettet og henlede opmærksomheden på en dekorativ display af flasker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com