Hvordan man opbygger en væg reol

November 8

Hvordan man opbygger en væg reol

Væg hylder er monteret direkte på væggen for ekstra lagerplads og udsmykning. Hjemmelavet reoler kan tilpasses hen til passe enhver værelse, stil og størrelse. Bygge og konstruere reol i hjemmet er også en billig måde at tilføje reoler og opbevaring plads til ethvert rum. En solid væg reol er sammensat af tre sektioner, som kan konstrueres ved hjælp af fælles hardware butik elementer. Disse sektioner omfatter hylde sig selv, hyldeknægte og hylde væg tilhængere.

Instruktioner

•Measure den samlede størrelse af væg reol før du starter tømmerhugst. Målingerne behov bør omfatte den samlede længde, dybde og højde på enheden. Også overveje mængden af reoler og plads i mellem hylderne.

•Sæt krydsfiner på en flad overflade. Tegne hylderne til reol, ved hjælp af længde og dybde målinger som vejledning. Tegne reoler parentes, som bør være halvdelen af længden og kun 1 tommer høj. Du har brug for to reoler parentes pr. hylde. Endelig tegn de to hylde væg understøtter, som skal måle den samlede højde af enhed og 1 tommer bred.

•Klippe ud af hvert stykke med puslespillet og sandpapir kanter glatte at undgå splinter.

•Sæt en hylde fladt på bordet, så toppen af hylden vendt nedad ned. Placere en reoler beslag på hylden, så det er på linje med en af de lange sider af hylden. Gøre to mærker med en blyant på hylden og bore huller hvor mærkerne er. Fastgør beslaget til hylden ved hjælp af 1/4-inch skruer og en skruetrækker. Gentag dette trin med en sekundær beslag på hylden, men fordelt ligeligt fra hinanden.

•Gentag ovennævnte skridt med de resterende hylder i væg reol. Sikre, at alle af parenteser er knyttet identiske steder, så alle hylderne med parenteser ser identiske.

•Sæt hylderne med parenteser ned, så bagsiden vender opad. Justere væg hylde tilhængere mod bagsiden af hylderne og gøre mærker, hvor hver af de kantede parenteser vil tillægger væggen støtte. Bore huller i væggen understøtter og forbinde beslaget med hylde til to væg støtte stykker med 1/4-inch skruer og en skruetrækker.

•Træk stud finder langs væggen hvor du ønsker at hænge din væg reol. Gør et mærke med en blyant, når stud finderen bipper eller lyser op.

•Line op ad væggen støtte stykker på enheden til stud finder mærker lavet på væggen. Bore et hul gennem væggen støtte stykker ind i væggen og bruge 3-tommer lange skruer til at fastgøre væg reol til væggen og sikre det ind i en mur stud. Brug mindst 2 til 3 skruer pr. væg støtte stykke for at sikre enheden hænger sikkert.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com