Hvordan man opbygger en vedligeholdelse fri dæk

December 24

Hvordan man opbygger en vedligeholdelse fri dæk

Ligesom en gårdhave eller garage er et dæk en værdifuld multipurpose udvidelse af huset. Boligejere bygge dæk for deres anvendelse som ekstra underholdning og spiselokaler, udvalg af stilarter, deres højde over jorden, og deres afslappende stemning under træerne og solen. En høj dæk kan give en betagende udsigt over baghaven haver, beroligende farvande eller majestætiske bjerge. Ligesom terrasser skabe lav dæk komfort og en overgangsperiode boligareal mellem hjemmets udvendig og indvendig. De forbedre udseendet og fornemmelsen af udendørs plads og er nyttige, når du er nødt til at hoppe op og passe dine børn.

Dæk planer kan omfatte en lang række figurer herunder rektangler, kvadrater, eller ottekanter. Ligesom en veranda, kan de ombrydes omkring et hjørne af huset; eller de kan være konstrueret med en iøjnefaldende serie af 45-graders vinkler. Pyntede kan også være lukket og screenet, fastspændt med gelaender, eller delvis overdækket af et fortelt eller pergola til grønne områder og farverig blomst viser. Indbygget Slyngplantestativer, bænke, plantageejere og endda kurbade er meget populære i dagens dæk design.

Dæk planer begrænse ikke boligejer at pine, redwood eller eg træ pyntede, som regelmæssigt skal slebet og farves. Aluminium, composite, eksotiske træsorter, og plast er alternativer, der har den ekstra fordel af nem vedligeholdelse. Her er hvordan man opbygger en sorgløs dæk.

Instruktioner

•Aluminum. Den første ting, der kommer til at tænke på omtale af en aluminium deck er en kold, industriel føler i forhold til varme og komfort af pres behandlet træ. Aluminium har dog visse fordele i forhold til træ som gør det tiltalende at nogle boligejere. De indlysende upsides er afskaffelse af rot og insektangreb og behovet for at sand og pletter, hvilket gør materialet pleje-fri. Nogle aluminium pyntede materialer er fremstillet med en speciel belægning til at gøre overfladen blødere på fødder og køligere i solen. De er også fremstillet til at fjerne den "ping" støj forbundet med denne type af metal.

Aluminium pyntede er solgt i mange farver og typer. Du kan vælge fra farver herunder brun træ, terra cotta eller grå skifer. Typerne omfatter planker, modulær eller vandtæt. Planker er stort set den samme som du ville finde på en træ dæk, kun aluminium; og de er fordelt med huller i mellem hver planke. Modulære aluminium pyntede sælges med planer for hurtigt at oprette deck design som ottekanter, trekanter og rektangler. Vandtæt aluminiumstyper foretages med planker, der har specialiserede kanaler for at lede vandet fra nogen del af konstruktionen (fantastisk til højere dæk og kommercielle applikationer). Dette tillader dig at holde rummet under tørre og fri for meldug.

•Komposit. Sammensatte pyntede er lavet af en kombination af post produktion genanvendt tømmer og plastprodukter. Denne type materiale er ved at blive et populært alternativ til pres behandlet træ til dens nem vedligeholdelse, som omfatter beskyttelse mod fugtskader, rot, opsplitning, vridning og insektangreb. Desuden en sammensat dæk kræver kun en periodisk rengøring - kræves ingen slibning eller farvning.

•Exotic hårdttræ pyntede. For naturlige skadedyrsbekæmpelse og rådne modstand, skal du vælge en brasiliansk hårdttræ såsom kirsebær eller Ipe (brasilianske valnød). Ikke alene er det smukke, det er nemt at tage sig af, da det ikke kræver farvning eller andre kemiske applikationer til at bevare det træ. Teak er ligeledes slående udseende og indeholder naturlige olier, der gør det resistent over for rot, vejrlig og insektangreb.

•Plastglas. De fleste husejere vil blive forbløffet over at opdage, at plast dæk materiale ikke er kun helt pleje-fri, det er også farvet og struktureret for at efterligne ægte træ. Der er interesseret i at bevare miljøet ville være glad for at erfare, at Plasten er afledt af den efter fremstillingsprocessen som genanvendt mælk containere og indkøbsposer, hvilket gør denne type af pyntede en godt valg for grønt byggeri. For at passe en plastic dækket, blot feje og slange med jævne mellemrum. Pletter kan fjernes ved hjælp af en rust og pletter remover.

•Consider finansiering. Du kan finansiere din nye dæk i en række forskellige måder. I de seneste år, har friværdi lån kreditten været populært for tilføjelser og forbedringer i hjemmet. Den traditionelle banklån er en anden mulighed. Eller kontakte den amerikanske afdeling af boliger og byudvikling (HUD) oplysninger om dens 203(k) Home forbedring låneprogram. Fra webstedet HUD: "luksusvarer og forbedringer er ikke støtteberettigede som en cost-rehabilitering. Boligejer kan dog bruge programmet 203(k) til at finansiere sådanne elementer som maleri, værelse tilføjelser, dæk og andre elementer, selv om hjemmet ikke behøver andre forbedringer."

•Opkald rundt for prisoverslag. Overveje den sorgløse dæk materiale du vil bruge sammen med andre faktorer, herunder højde og størrelse, stil, valg og finansiering. Få nogle henvisninger - Spørg venner, familie, kollegaer og industrien insidere, som dæk bygherrer eller remodeling entreprenører er kompetent og pålidelig. Slå dem op på internettet, og derefter placere et par telefonopkald for prisoverslag. Kontroller, at du fortæller byggeri fagfolk, præcis hvad du leder efter i et nyt dæk, og hvilken type ubekymrede pyntede du har valgt.

Tips & advarsler

  • Tryk imprægneret træ er, men en af flere dæk materialer. Før ringer dæk bygherrer eller remodellering entreprenører for et prisoverslag, overveje vifte af ubekymrede muligheder herunder aluminium, composite, brasilianske hårdttræ og plast.
  • Finansiere din nye dæk gennem en friværdi linje af kredit, banklån, eller HUD'S 203(k) hjem forbedring låneprogram.
  • Sikre dæk builder eller remodeling entreprenør har et solidt ry og er anerkendt i branchen for kvalitetsarbejde rettidigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com