Hvordan man opbygger en vindmølle fra bil vekselstrømsgeneratorer

December 8

Hvordan man opbygger en vindmølle fra bil vekselstrømsgeneratorer

En generator kan være indbygget i en frembringende vindmølle med letvægts dele og gøre nok elektricitet til en moderat hjem. Ved at sammenkæde den cykliske bevægelse af hjemmelavet vinger til den roterende remskive af generatoren, kan elektricitet udnyttes fra vinden. Den gennemsnitlige baggård builder kan gøre en vindmølle fra en generator i omkring tre timer.

Instruktioner

•Tag gear fra cykel hjul dreje aksel møtrik mod uret, eller trække aksel quick-release håndtag. Forlade den største gear på akslen, og spænd aksel møtrikken.

•Affix automotive trisse hjulet til den store gear på cykel hjul, tack svejsning eller ved hjælp af bolte og møtrikker til at sikre det. Trisse skal matche remhjul på generatoren, og et enkelt bælte trisse anbefales. Serpentine systemer bruger tykkere, rillede Remskiver, der ikke fungerer så godt i dette program.

•Klippe metalplader i sektioner fire inches lang og fire fod lang, ved hjælp af det metal klip. Dette vil resultere i ni lange strimler af metalplader. Bøje stavene i hånden longways, at skabe en 10-15 graders forskel fra den ene ende til den anden. Banerne skal være bøjet med uret, men retningen vil afhænge af placeringen af generatoren. Tyndere metal vil have sværere ved at holde figuren skæv, tykkere metal kan være for tung for vindforholdene.

Uddelingen alle ni af hjemmelavet propelbladene (redskaber) til cykel hjul, på den modsatte side af gear/remskive. De kan boltet og skruet til eger i hjulet, hub, og den ydre kant. De bør ikke være fastgjort til akslen, som skal dreje frit. Rekvisitter bør alle være på linje med hinanden, går i samme retning.

Uddelingen aksel til en stand eller montere ved sigtning det direkte med aksel møtrik eller svejsning det til mount. Mounts kan variere, men en fælles én for dette design er en rooftop satellit-parabol mount. Disse kan udvides og bruges til at montere aksel og generatoren ved at tilføje en sektion af stål Pol til basen og derefter bore huller til udstyr på stangen.

•Monter generatoren nedenunder hjulet remskive, foring op remskiver jævnt. Placer bæltet over begge Remskiver, og foretage justeringer at montere, så der er en 1/2" af spil i bæltet. Når vinden rammer rekvisitter, vil det dreje hjulet, som til gengæld spins remskive, bælte og generatoren. De fleste indenlandske vekselstrømsgeneratorer har interne spændingsregulatorer, som beskytter mod overbelastning. Tryk på den primære generator output bolt (rød tråd) for op til 100 ampere på 12 volt elektricitet, forbinder den generatoren krop bolt for en jorden (negativ effekt kobling).

•Tilføj en vane, hvis det er nødvendigt, at pege rekvisitter i vinden ved at skære en del af metalplader og placere det lodret bag rattet. Det kan knytte til holderen, og mount kan redigeres til at bruge en cykel hjulleje for at slå let. Tilføjelse af en lille, vandret stang kan placere vane langt nok tilbage til at fange vindretningen og forvandle rekvisitter til vinden. Dette kræver som regel som meget tekniske dygtighed som bygge hele apparatet, og vindmøllen kan fungere helt fint uden det.

Tips & advarsler

  • Bruge flere rekvisitter til mere magt, indtil vægten overstiger gevinsterne.
  • Brug handsker ved håndtering af metalplader, og vær forsigtig, når du arbejder med elektrisk udstyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com