Hvordan man opbygger en vindmølle med en GM generator

August 7

Hvordan man opbygger en vindmølle med en GM generator

Mest hjemmelavede vindmøller består af vinger, som fanger vindenergi, en rotor, som accelererer ved modtagelse af energi fra vingerne, og en motor generator, som omdanner mekanisk energi af vinger og rotoren til jævnstrøm. Stedet for at bruge en motor generator til at drive din vindmølle, kan du bruge en bil generator. Bil generatorer er let tilgængelige, billige og samlet. Her diskuterer vi hvordan man kan samle og redigere en vindmølle til at gøre det muligt at betjene den med en bil generator.

Instruktioner

•Indstil hvor meget strøm du har brug for din vindmølle til at producere. Derudover bestemme, hvor meget strøm dine GM generatoren kan producere. Også bestemme RPM, som din generatoren kræver for at producere sin effekt.

•Purchase et sæt vinger og rotor, eller mode din egen ved at skære PVC-rør i to og vedhæftes som en lille PVC rør hub. Når at få dine vinger, holde inde indre at vind generator vinger normalt Drej langsomt svar på langsom bevægelse vind strømninger, men din vingerne bliver nødt til at bevæge sig hurtigt til at producere en tilstrækkelig høj RPM for din generator. Størrelse din vingerne for at opnå den relevante RPM.

•Indstil dit generatoren til at reducere sin kræves RPM. Slap af og erstatte generatoren spoler med tyndere wire. Med tyndere tråd, kan generatoren producere en større mængde af nuværende ved en lavere RPM.

•Fjern den interne regulator af generatoren til at forhindre det i faldende El-produktionskapacitet af vindmøllen.

•Tilslut dine vinger og rotor, ifølge producentens specifikationer. Tillægge en gearkasse, at øge RPM rotoren. Tilslut gearkassen til din generator. Montere vinger, rotor, gearkasse og generator på en let stykke træ stor nok til at huse vindmøllen, sammen med en trekantet aluminium hale på den modsatte ende af det træ, der tjener til at holde din vindmølle forvandlet til vinden.

•Brug 12-gauge AWG kabel, sammen med en lodning pistol til at forbinde din generator til en blokerende diode. Lodde den sorte ledning til pluspolen på din generator. Hvid loddetråd til generatorens negative terminal. Grøn loddetråd til din generator boliger, til at tjene som en begrundelse.

•Tilslut den blokerende diode med 12-gauge AWG kabel, til en Laderegulator, wired, ifølge producentens anvisninger for den spænding, som du forventer, at din generator vil producere. Ledning Laderegulator med 12-gauge AWG kabel, til et batteri bank deep cycle batterier, der vil gemme den spænding nuværende produceret af din generator.

•Tilslut dit batteri bank til en AC inverter, der vil gøre det muligt for dig at tilslutte dine husholdningsapparater til GM generatoren vindmøllen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com